top of page

Experienţă. Eficienţă. Inovaţie. Precizie.

Credem că PARTENERIATILE SE FAC ÎNTRE OAMENI!

Promisiunea noastră pentru tine

Crește-ți afacerea cu

Call Center
Vânzări
Multi-Channel
Support
Soluții IT

SERVICII

Call Center

Creșteți satisfacția clienților cu centrul nostru de apeluri 24/7. Servicii impecabile, comunicare fără întreruperi și interacțiuni personalizate sunt la doar un apel distanță. Lasă-ne să fim vocea mărcii tale.

Vânzări și suport

Dezlănțuiți puterea vânzărilor printr-un suport excepțional. Echipa noastră este dedicată nu doar întâlnirii, ci și depășirii așteptărilor clienților, transformând fiecare interacțiune într-o oportunitate de vânzare.

Dezvoltare web

De la concept la execuție, serviciile noastre de dezvoltare web redefinesc excelența digitală. Experimentați site-uri web și aplicații care depășesc aspectul estetic, oferind utilizatorilor dvs. o călătorie online fără probleme și captivantă.

Web design

Transformă-ți ideile în realități uimitoare din punct de vedere vizual. Serviciile noastre de Web Design îmbină creativitatea cu funcționalitatea, asigurându-vă că site-ul dvs. nu numai că arată impresionant, ci oferă și o experiență de utilizator de neegalat.

TESTIMONIALE

Vodafone

„Colaborarea cu Consilo Web a schimbat jocul pentru proiectele noastre tehnologice. Expertiza lor, soluțiile inovatoare și angajamentul față de termenele limită sunt de neegalat. Le recomandăm cu căldură serviciile!”

Unicredit

"Colaborarea alături de Consilo Web a fost esențială în atingerea obiectivelor noastre financiare. Expertiza lor financiară, atenția la detalii și dedicarea pentru succesul clienților îi fac un partener de încredere. Foarte recomandat!"

T@book

„Colaborarea noastră cu Consilo Web a crescut experiența oaspeților noștri. Soluțiile lor inovatoare și atenția la detalii au avut un impact pozitiv asupra operațiunilor noastre. Așteptăm cu nerăbdare succesul continuu împreună.”

DESPRE NOI

Consilo este o companie specializată în vânzarea de servicii online și servicii de suport pentru clienți. Echipele noastre aduc valoare partenerilor noștri prin crearea și optimizarea site-urilor web și promovarea produselor și serviciilor pe Facebook, Google, Youtube, Linkedin sau alte canale de comunicare online. Oferim suport pentru clienți și interacționăm cu potențiali clienți ai partenerilor noștri. Echipele noastre specializate sunt instruite pentru a răspunde solicitărilor de pe toate canalele online în 5 limbi. Scopul nostru este să fim „prieteni în afaceri” cu partenerii noștri care doresc să-și promoveze afacerile online și în domeniu și cu clienții lor. Experiența noastră se bazează pe pasiune, ambiție și viziune. Industriile care ne recomandă să devenim „Prieteni în afaceri” sunt Farmaceutică, Telecom, HR, IT & C și Servicii.

Training si Consultanta Management
Relații Clienți
Servicii de externalizare
Telesales
Dezvoltare web
Web design

Să vorbim despre afaceri

CONTACTEAZĂ-NE

PARTENERI

bottom of page