top of page
toate variantele de logo vector-12.png

Primul sediu. 6 Angajati

Se deschide un nou sediu

                ( DEVA)

2017

2020

2015

Consilo devine partener expert in externalizare vanzari si operatiuni pentru mai multe domenii de activitate(telecom,IT,transport,retail,colectare debite)

2018

Doua sedii , 150+ angajati , 4 magazine ,crestere in numarul de parteneri si industrii in care activam

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Bar Chart

povestea noastra

Consilo WEB este o companie sibiană specializată în externalizarea serviciilor de vânzare la distanță. Din 2015 aducem valoare partenerilor noștri adaptându-ne soluțiile la cerințele și nevoile acestora, creând astfel experiențe pozitive pentru ei și pentru clienții lor.

 

În ultimul an, ne-am specializat în Telesales pentru industria Telecom, în special pe servicii de loializare și retenție clienți. Experiența în Telesales ne recomandă și pentru livrarea serviciilor de prospectare de piață, generare de leaduri calificate, creare și gestionare de baze de date, ofertare - achiziție de noi clienți, telemarketing și servicii post-vânzare precum păstrarea relațiilor cu clienții sau gestionarea reclamațiilor.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul vânzărilor directe și la distranță, echipa noastră de management oferă consultanță și soluții personalizate pentru externalizarea oricărui tip de serviciu de vânzare.

Flexibilitatea ne-a ajutat să ne adaptăm ușor la cerințele pieței și ale clienților pentru a livra rezultatele așteptate. Într-o piață foarte competitivă privind atragerea de resurse umane, proiectele noastre au evoluat rapid, nu numai ca infrastructură, însă mai ales ca număr de oameni împlicați în ele.

cum s-a ajuns aici?

WhatsApp Image 2020-11-26 at 14.33.05.jp

Fondatorul și Directorul general al companiei este Mihai Alexandru Dăncilă, cu o experiență de peste 6 ani în managementul vânzărilor și coaching-ul managerilor de vânzări și peste 10 ani în industria Telecom la Orange România, unde a început de la un job de entry-level urmând apoi să coordoneze mai multe proiecte la nivel local și național.

 

Mihai s-a făcut remarcat în cadrul proiectului național datorită rezultatelor obținute prin coaching-ului oferit echipelor de vânzări, unde a fost reponsabil cu implementarea unui serviciu nou al companiei, în cadrul a peste 90 de echipe de vânzări formate din peste 600 de colegi.

 

În 2015 a construit brandul Furnicuțele, o companie care activează în zona de servicii de curățenie. După vânzarea acestui brand către un fond de investiții, la doar 8 luni după lansare, și-a concentrat atenția pe dezvoltarea brand-ului Consilo HR sub umbrela căruia a creat și susținut mai multe proiecte de coaching și training de vânzări. Din 2016, a reintrat în industria Telecom prin proiectul Consilo WEB, lucrând în parteneriat cu unul dintre cei mari furnizori de servicii telecom la nivel internațional.  De atunci, Consilo W

bottom of page