top of page

Fiecare poveste are un inceput…

Fiecare poveste are un inceput, iar Consilo nu e altceva decat un business de poveste.

Nu spun asta dintr-un exces de autoapreciere, nu ma refer la rezultate economice sau la contracte semnate. Consilo e suma povestilor oamenilor sai, iar fiecare dintre noi adaugam randuri semnificative in ceea ce inseamna cresterea si evolutia noastra de fiecare zi.Inclusiv tu! Conceptul de “friends in Business” este nucleul nostru, fara de care Consilo nu ar mai fi ceea ce este astazi: o familie de prieteni pregatiti sa ajute alti prieteni.

Ce reprezinta acest blog? Jurnalul nostru personal de business! Fiecare moment, fiecare situatie, fiecare schimbare, fiecare persoana insumeaza ceea ce inseamna o companie in adevaratul sens. Nu vom rata subiectele ce iau pulsul economiei actuale, dar ne vom concentra si pe identificarea aspectelor interesante ale lumii de afaceri, iar aici poti interveni chiar tu, draga cititorule. Da, suntem deschisi si interactivi, asa ca asteptam intrebarile tale cu nerabdare. Plus de asta, te invitam sa ne insotesti in aventura noastra incredibila: sa experimentam impreuna succes


ul si esecul, cu scopul de a deveni in fiecare zi mai buni decat ieri.



Te anuntam, draga cititorule, ca de la primul cuvant citit ai devenit deja partenerul nostru! Nu vei invata de la cei mai buni, dar vom invata impreuna sa fim mai buni, sa ne depasim potentialul si sa gasim raspunsuri acolo unde nici nu stiam sa le cautam. Te asiguram ca absenta ta aici nu e o pierdere doar pentru noi, dar si pentru tine. Sharing is caring, chiar si cand vine vorba de business. Haide sa construim impreuna o societate in care fiecare dintre noi are sansa sa greseasca, la fel cum fiecare greseala poate fi un prim pas spre succes.

Pe parcusul calatoriei noastre impreuna, vom descoperi impreuna experientele interesante ale mediului de afaceri, vom cunoaste oamenii din spatele business urilor de poveste, vom depista oportunitati si vom cerceta fiecare pas ce ne aduce mai aproape de clientii nostri. Ce implica un client multumit? Vom descoperi cu fiecare postare, pe care o vom fructifica la maximum ca pe o intalnire virtuala a oamenilor care vor sa aduca o schimbare in spatiul economic, motorul societatii noastre de zi cu zi.

“Be the change you want to see in the world”(Ghandi). Mai mult, be the change You want to see in your business! BE BUSINESS, ACT BUSINESS, SHARE BUSINESS! LET’S BE FRIENDS IN BUSINESS because Christmas business is all around!

La multe si noi realizari in 2018! Fie ca anul ce tocmai ne-a dat prilejul unui nou inceput sa ne aduca noi oportunitati de dezvoltare si potentare a ceea ce suntem astazi! La multi ani!








Pana data viitoare,

Echipa ta de prieteni Consilo Web





245 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page