top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Emanuel Tănase

Updated: Oct 2, 2018

Revenim astăzi cu un nou interviu și avem plăcerea să povestim cu Tănase Emanuel. Colegul nostru face parte din echipa de consultanți vânzări prin telefon și spune că își dorește să ajute cât mai multe persoane.


Vă invităm să descoperiți care au fost răspunsurile lui Emanuel la întrebările noastre.Fiind la începutul acestui interviu, dorim să ne dezvălui câteva curiozități despre tine. Dorim să împărtășim aceste detalii cu cei care reușesc să aloce două minute din timpul lor pentru a descoperi poveștile de succes din cadrul Consilo.

“Sunt o persoană care îți dorește să se dezvolte din ce în ce mai mult din punct de vedere profesional. Doresc să acumulez cât mai multe informații, dar și să ajut cât mai multe persoane.”


Ești o persoană tânără, aflată la început de drum. Care consideri că este cea mai mare provocare în domeniul vânzărilor?

“În primul rând, au fost emoțiile de la început deoarece nu știam absolut nimic referitor la acest domeniu. Am descoperit că este un domeniu în care poți cunoaște foarte mulți oameni, poți cunoaște multe tipuri de caractere umane și asta este cea mai mare provocare pentru mine, să învăț cum trebuie să discut cu fiecare caracter în parte.”


Din punct de vedere profesional, unde crezi că vei ajunge peste 5 ani?

“Nu îmi cunosc visurile încă, dar mă văd făcând lucruri care o să ajute majoritatea oamenilor, angajaților și totodată, clienților. Până o să îmi găsesc ambiția, dar și până o să îmi setez un obiectiv care să mă ajute să evoluez și să ajung unde o să îmi propun, o să încerc să învăț cât mai multe lucruri pentru că îmi doresc să acumulez cât mai multe informații.”


Cum reușești să te motivezi atunci când ai parte de o zi mai puțin productivă?

„Mă pot motiva și eu prin gânduri pozitive, dar nu este la fel ca și în momentul în care acești oameni, această familie enormă, mă ajută să trec peste greșelile făcute de mine, mă ajută să evoluez enorm pe zi ce trece, fără să îmi dau seama. Acest fapt mă ajută să mă motivez.”


Care a fost cel mai emoționant apel de care ai avut parte?

„Cel mai emoționant apel a fost atunci când un clientul mi-a povestit timp de 48 de minute, țin minte și acum aceste 48 de minute, în care dânsul și-a spus durerile. Mi-a povestit faptul că fiul lui este paralizat, iar soția i-a murit în aceeași lună și nu mai are destui bani pentru a rămâne în rețea. I-am oferit cea mai mare reducere, dar și atunci a spus că nu își poate permite și m-a apreciat pentru faptul că i-am ascultat povestea. Acest apel mi-a dat foarte mult de gândit, iar în următoarea oră nu am reușit să fac nicio vânzare, doar din această cauză.”


Cum definești o zi reușită din viața ta?

„Fiecare nouă zi din viața mea a ajuns să fie cea mai reușită, în fiecare zi apar alți oameni, alte oportunități din care am foarte multe de învățat și sunt fericit că am ajuns în acest stadiu.”


Te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte experiența ta Consilo.

„Nu sunt de mult timp în această companie, dar până acum e cea mai tare, cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o în ultimii ani.”


Pentru că am ajuns la finalul interviului nostru, te rugăm să transmiți câteva cuvinte, dar și sfaturi pentru cei care își doresc o carieră de succes în domeniul vânzărilor.

„Nu prea am foarte multe cunoștințe în acest domeniu, pentru că sunt boboc =), dar pot oferi un sfat prietenesc: nu renunța niciodată, folosește toate mijloacele pe care le ai la dispoziție pentru a ajunge să îi oferi clientului ceea ce își dorește.”


Manu, echipa Consilo îți mulțumește pentru momentele acordate. Dorim să ai parte de mult succes în tot ceea ce îți dorești să realizezi!

67 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page