top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Sanda Danko


Continuăm să vă prezentăm echipa noastră din Deva, o echipă ambițioasă, plină de entuziasm și energie pozitivă!


Avem plăcerea de a transmite astăzi gândurile și sfaturile Sandei Danko. Colega nostră spune că își dorește să evolueze pe plan profesional, dar nu numai, iar corectitudinea este elementul care o ajută să devină un vânzător din ce în ce mai bun!.


Te invităm să descoperi care au fost răspunsurile Sandei la întrebările interviului nostru!Fiind la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Îmi doresc să evoluez pe plan profesional, dar nu numai, să reușesc să realizez tot ceea ce mi-am propus și să învăț cât mai multe.” 


Care sunt valorile după care te ghidezi?

“Valorile după care mă ghidez sunt reprezentate de perseverență, sinceritate și ambiție.”


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații?

“Oricât de bun sau dedicat ești cu siguranță sunt zile în care nu reușești să faci totul bine, dar trebuie să înveți din greșeli și să excelezi pentru viitor!”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

“Aș putea spune că succesul se învață, trebuie să dai mereu tot ce poți, să reușești să fii printre primii, să fii tu însăți mulțumit de tine!”


Care a fost cel mai emoționant apel de care ai avut parte?

“Sunt emoționată când aud în tonul vocii clientului mulțumirea sinceră pentru ceea ce am reușit să îi ofer.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“Cele mai importante principii pentru a ajunge un bun vânzător sunt reprezentate prin corectitudine, ambiție și răbdare.”


Cum definești experiența ta Consilo?

“Experiența mea în Consilo m-a ajutat foarte mult să mă dezvolt profesional și nu numai. Apreciez și respect oamenii care m-au ajutat și au avut răbdarea necesară cu mine pentru a mă învăța să ajung acolo unde sunt în momentul de față.”


Deoarece suntem la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“În încheiere pot doar să spun că te așteptăm cu drag să faci parte din echipa Consilo.”


Mulțumim, Sanda pentru momentele acordate. Echipa Consilo WEB îți urează mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi!


Dorești să faci parte dintr-un colectiv dinamic în care să îți dezvolți calitățile? Te așteptăm să faci parte din echipa noastră! Aplică pentru postul de Consultant Telesales aici: https://bit.ly/2EhuxoG.

38 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page