top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Roxana Deac

Updated: Sep 6, 2018


O nouă zi de marți, o nouă poveste Consilo!

Continuăm să facem cunoscute persoanele din echipa noastră, persoanele care reușesc să pună în valoare fiecare serviciu pe care îl oferim.


Astăzi avem plăcerea de a discuta cu Deac Roxana. Este o persoană ambițioasă, sociabilă și se caracterizează ca fiind foarte vorbăreață.


Te invităm să descoperi care sunt raspunsurile Roxanei la întrebările noastre.

Pentru început, dorim să ne dezvălui puțin despre tine, despre pasiuni, dorințe, dar și despre planurile pe care le ai pentru viitor.

“Sunt o persoană sociabilă, mă integrez foarte repede într-un grup și îmi place să vorbesc mult :)). Planuri de viitor: îmi doresc să avansez în ceea ce fac, să învăț cât mai mult și să mă dezvolt pe plan profesional.”


Care sunt valorile după care te ghidezi?

“Valorile după care ne ghidăm ne definesc pe noi ca și persoane. Valorile importante pentru mine sunt reprezentate de empatie, onestitate, prietenie și familie.”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

“Să vin la muncă cu drag și să fac ceva cu plăcere reprezintă succesul pentru mine. Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului.”


Care crezi că sunt cele mai mari provocări în domeniul vânzărilor?

“Este o provocare în fiecare zi pentru că nicio zi nu se aseamănă una cu cealaltă. Întâlnești situații diferite pentru că discuți cu oameni diferiți pe care trebuie să îi mulțumești.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“Să știi să asculți prima dată, așa o să poți fii ascultat la rândul tău. Chiar dacă ai primit un refuz să fii încrezător în tine și în puterea ta de convingere și să ai o atitudine pozitivă.”


Atunci când treci printr-o perioadă mai slabă, cum reușesti să rămâi motivată pentru a obţine ceea ce îți dorești?

“Îmi autosugerez că la următorul client o să fie diferit pentru că nu toți sunt la fel, este o persoană nouă cu cerințe noi pe care încerc sa le îndeplinesc.”


Dorim să ne prezinți în câteva rânduri experiența ta Consilo.

“Nu am mai lucrat niciodată în domeniul acesta deci am început totul de la 0. Inițial a o fost "hai să văd ce este aici", dar din prima zi de job am fost foarte entuziasmată, mi-a plăcut să vorbesc cu clienții, să le ascult probleme și să le rezolv. Asta se datorează mai ales echipei de oameni minunați, unde toți se înțeleg foarte bine.”


Fiindcă am ajuns la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“Dacă te gândești să faci parte dintr-o echipă de vânzări sau ai vrea să vezi cum este să lucrezi în acest domeniu, nu ezita să încerci, sunt sigură că o să îți placă.”


Roxana, îți mulțumim pentru timpul acordat și dorim să ai parte de mult succes în tot ceea ce ți-ai propus să realizezi!


Îți dorești să faci parte din echipa noastră?

Aplică aici: https://www.consilo.ro/recrutare pentru postul de Consultant Telesales.

551 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page