top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Raluca Popescu

Toți ne dorim să muncim într-un mediu plăcut, într-un loc în care din colegi să devenim prieteni.

Așa este la noi, la Consilo. Suntem “Friends in business” și dorim să continuăm să ne împrietenim și cu tine!

În interviul de astăzi dorim să vă prezentăm sfaturile colegei noastre Raluca Popescu!

Fiind la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Atunci când întâlnesc o persoană nouă sunt destul de timidă, însă pe parcurs ce mă obișnuiesc cu ea, ajung să prind mai multă încredere în mine, iar această timiditate începe să dispară.

Pe de viitor îmi doresc să mă dezvolt pe plan profesional, să cresc în ceea ce fac.”


Care sunt valorile după care te ghidezi?

“Valorile principale pentru mine sunt reprezentate de familie, sinceritate, dar și de prietenia adevarată.”


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații?

“În zilele mele mai puțin productive încerc să îmi caut singură un răspuns sau motivul pentru care nu reușesc să realizez ceea ce am realizat ieri. Încerc să mă motivez singură pentru a duce la bun sfârșit ziua.”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

“Succesul este atunci când vin la muncă cu drag, când fac parte dintr-o echipă unită unde ne putem baza unul pe celalat, unde ne simțim ca într-o familie. În momentul de față succesul pentru mine înseamnă să termin ziua de muncă cu obiectivele mele atinse.”


Care a fost cel mai emoționant apel de care ai avut parte?

“Pentru mine cel mai emoționant apel a fost atunci când am empatizat cu una dintre cliente, mai în varstă care îmi povestise cât de grea este singurătatea la o vârstă așa înaintată după ce avuse o căsnicie de 50 de ani, era bucuroasă că a avut cu cine povesti după mult timp.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“În primul rând ca să ajungi un vânzător bun trebuie să ai răbdare cu clienții pe care îi apelezi, să poți asculta ceea  ce îi nemulțumește și să încerci să găsești o soluție la nevoia lui.”


Cum definești experiența ta Consilo?

“La început nu credeam că o să reușesc să mă acomodez cu ceea ce fac, dar datorită colegilor mei am început să am încredere în mine, să învăț lucruri noi pe care să le aplic în fiecare zi, să învăț să conștientizez fiecare greșeală, ceea ce mă dezvoltă de la o zi la alta ca și vânzător și ca om.”


Deoarece suntem la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“Când am început acest job eram o persoană timidă, neîncrezătoare în mine, dar situațiile de zi cu zi și ceea ce am învatat aici, m-au ajutat să mă formez astfel încât să devin o persoană mult mai încrezătoare în forțele proprii. Daca te regăsești în tot ceea ce am enumerat mai sus, nu ezita și alătură-te echipei noastre.”


Muțumim, Raluca pentru timpul acordat și îți urăm spor la cât mai multe vânzări!


Îți dorești un loc de muncă într-o echipă de oameni ambițioși și dornici să împărtășească cu tine tot ceea ce au învățat de-a lungul timpului?

Hai în echipa Consilo WEB!

Aplică chiar aici: https://bit.ly/2EhuxoG pentru postul de Consultant Telesales oferit în unul dintre punctele noastre de lucru din Sibiu sau Deva.

121 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page