top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Răzvan Pițigoi Ionuț


Mergem mai departe și dorim să vă prezentăm fiecare membru al “Echipei Consilo WEB”, deoarece fiecare persoană din echipa noastră este specială!


Avem plăcerea de a povesti cu Pițigoi Răzvan Ionuț, colegul nostru face parte din echipa consultanților de vânzări din cadrul companiei noastre. Răzvan spune că este o persoană care iubește sporturile extreme, dar și o fire glumeață.


Iată care sunt răspunsurile lui Răzvan la întrebările scurtului nostru interviu!Dorim să ne dezvălui puțin despre tine, despre pasiuni, dorințe, dar și despre planurile pe care le ai pentru viitor.

“Pasiuni, pot spune sincer că am foarte multe, majoritatea fiind legate de sporturile extreme, precum parașutism, bungee jumping și multe altele. Sunt o fire energică, prietenoasă, mereu deschis la orice subiect și uneori o fire glumeață. Pentru viitor nu m-am gândit încă la planuri, mai mult le-aș lăsa să se deruleze de la sine. Nu veau să îmi fac planuri care poate nu se vor îndeplinii. Consider că cel mai bine și cel mai ok este să vină totul de la sine, iar atunci când este o ocazie pentru orice fel de lucru plăcut, trebuie îndeplinit pe moment, ca mai târziu să nu devină un regret.” 


Care sunt valorile după care te ghidezi?

“Cele mai importante valori după care mă ghidez sunt reprezentate prin bunătate și bun simț.”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

“Pentru mine succesul este reprezentat prin majoritatea visurilor mele împlinite până acum!”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“După părerea mea, întreținerea unei conversații, aflarea problemei clientului și rezolvarea acesteia sunt cele mai imporatante principii . În felul acesta putem identifica exact nevoile clientului pe care l-am apelat.”


Care crezi că sunt cele mai mari provocări în acest domeniu?

Cele mai mari provocări în domeniul vânzărilor consilder că sunt reprezentate de răspunsurile negative ale unor clienți.”


Atunci când treci printr-o perioadă mai slabă, cum reușești să rămâi motivat pentru a obţine ceea ce îți dorești?

Încerc să o îndrept, să nu ramană slabă și să găsesc orice rezolvare pentru ca aceasta să devină mult mai bună!”


Dorim să ne prezinți pe scurt experiența ta Consilo.

“Este o experiență foarte bună. În primul rând mediul de lucru și colegii sunt ceea ce și-ar dori orice persoană, iar în al doilea rând prezența persoanelor cu o vechime mai mare, cum sunt Team Leaderii care te ajută întotdeauna. Aici toată lumea este deschisă chiar și cu cei mai noi colegi!”


Deoarece suntem la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“Pentru a reuși să îți faci o carieră de succes în acest domeniu trebuie în primul rând să reușești să porți o conversație decentă cu o persoană. Să mergi cu discuția în zona în care poți deține controlul în așa fel încât să reușești să oferi ceea ce este mai potrivit pentru clientul respectiv.”


Răzvan, echipa Consilo iți mulțumește pentru timpul acordat și iți urează spor la vânzări și mult succes în viață!


Te așteptăm în echipa noastră de Consultanți Telesales! Consilo WEB oferă locuri de muncă disponiblie pentru punctele de lucru aflate în Sibiu și Deva!

Aplică chiar aici: https://www.consilo.ro/recrutare

85 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page