top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Pohrib Simina

În cadrul proiectului - Povestea Consilo - am reușit să prezentăm echipa noastră compusă din vanzători profesioniști.


În interviul de astăzi avem plăcerea de prezenta povestea Siminei Pohrib. Colega noastră ne îndeamnă să avem răbdare, ambiție, dar și perseverență, doar așa poți ajunge un bun vânzător.


Te invităm să descoperi care au fost răspunsurile Siminei la întrebările interviului nostru!Fiind la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Îmi doresc să evoluez cât mai mult pe zi ce trece în acest domeniu al vânzărilor deoarece mă pasionează foarte mult.”


Care sunt valorile după care te ghidezi?

“Valorile după care mă ghidez sunt reprezentate prin corectitudine și perseverență.”


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații?

“În zilele mai puțin productive reușesc să rămân motivată și să mă ambiționez atunci când mă gândesc la faptul că trebuie să dau tot ce e mai bun pentru următoarele vânzări.”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

“Pentru mine succesul este reprezentat prin progresul meu pe plan profesional, dar și de momentul în care o să îmi întemeiez o familie”


Care a fost cel mai emoționant apel de care ai avut parte?

“Cred că cel mai emoționant apel a fost chiar primul pe care l-am dat deoarece am avut foarte mari emoții.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

După părerea mea, cele mai importante principii pentru a deveni un bun vânzător sunt reprezentate prin răbdare, ambiție, perseverență. Consilder că nu trebuie să te dai niciodată bătut.”


Cum definești experiența ta Consilo?

“Experiența mea la Consilo este una foarte frumoasă deoarece m-am integrat repede în aceast coectiv. Îmi place acest nou început și vin cu drag zilnic la locul de muncă.”


Mulțumim, Simina pentru momentele acordate. Echipa Consilo WEB îți urează mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi!


Te așteptăm în echipa Consilo WEB! Poți aplica chiar aici: https://bit.ly/2EhuxoG pentru posturile de Consultant Telesales oferite în unul dintre punctele noastre de lucru din Sibiu sau Deva.

214 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page