top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Paul Dumitru

Continuăm să prezentăm povestea fiecărui coleg. Astăzi dorim să vă facem cunoscută o nouă persoană a echipei Consilo WEB din Deva. Este vorba despre Paul Dumitru.

Colegul nostru spune că doar prin ambiție, răbdare și perseverență poți ajunge un vanzător mai bun, iar valorile după care se ghidează sunt reprezentate prin bun simț și omenie.Iată care sunt sfaturile și răspunsurile lui Paul la întrebările interviului nostru!


Fiind la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Nu îmi fac planuri de viitor, îmi place să trăiesc profitând de fiecare zi cât mai mult. Sunt o persoană foarte activă și îmi place să fac sport, dar și să socializez.”


Care sunt valorile după care te ghidezi?

“Valorile după care eu mă ghidez sunt reprezentate de omenie, bun simț și sinceritate."


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații?

“În fiecare zi trebuie să fim mai buni, indiferent de domeniul de activitate. După acest principiu mă motivez cel mai mult în zilele mele mai puțin productive.”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

“Pentru mine succesul este atunci când reușesc să fiu un om mai bun în fiecare zi.”


Care a fost cel mai emoționant apel de care ai avut parte?

“Primul meu apel a fost cel mai emoționant deoarece mereu la începutul unei noi activități emoțiile sunt la un nivel ridicat.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“Chiar dacă nu am o experiență foarte mare în acest domeniu, am învățat că prin răbdare ambiție și perseverență poți ajunge un vânzător mai bun.”


Cum definești experiența ta Consilo?

“Fiind de puțin timp angajat în cadrul Consilo, nu am foarte multă vechime în această firmă, dar până în acest moment mi se pare un loc extraordinar, unde toți suntem foarte uniți.”


Deoarece suntem la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“Dacă v-ați regăsit în câteva puncte din descrierea mea despre zilele petrecute la job, nu ezita să aplici! Suntem bucuroși să avem un coleg nou cu care să ne împrietenim.”


Paul, echipa Consilo WEB îți mulțumește pentru momentele acordate. Îți uăm mult succes în tot ceea ce ți-ai propus să realizezi.


Îți dorești un loc de muncă într-o echipă de oameni ambițioși și dornici să împărtășească cu tine tot ceea ce au învățat de-a lungul timpului?  Hai în echipa Consilo WEB, poți aplica chiar aici pentru postul de Consultant Telesales oferit în unul dintre punctele noastre de lucru din Sibiu sau Deva. Trimite CV-ul tau la adresa: iulia.candea@consilo.ro.

120 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page