top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Monica Ciuta

Te-ai gandit vreodată că munca în echipă este mult mai productivă atunci când ai langă tine oameni prietenoși, oameni pozitivi, omeni de încredere? Așa este și la noi, la Consilo. Suntem o echipă de peste 50 specialiști, unită, tânără și plină de viață. Acest lucru ne-a determinat să iți împărtășim cateva inteviuri cu cei din spatele acestui brand.


Avem plăcerea să vă prezentăm astăzi pe colega noastră Monica Ciuta. Este o persoană care iubește ceea ce face, este ambițioasă, dar și foarte energică. Monica este unul dintre colegii cu cea mai mare vechime în compania noastră și face parte din echipa noastră de consultanți vanzări prin telefon.


Iată ce a raspuns Monica la întrebările noastre:


Dorim să ne dezvălui puțin despre tine, despre pasiuni, dorințe, dar și despre planurile pe care le ai pentru viitor. “Sunt o persoană foarte pozitivă și energică, care mereu își dorește mai mult de la ea, de la viață. Îmi place să mă distrez, iar pentru viitor îmi doresc să cresc din punct de vedere profesional, făcând ceea ce îmi place.”


Care sunt valorile după care te ghidezi? “Valorile după care ma ghidez sunt reprezentate de succes, stabilitate, onestitate si credință.”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL? “Succesul îl găsesc zilnic în ceva ce realizez, consider că în fiecare zi trebuie să fac ceva de care să fiu mândră la sfârșitul zilei.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător? “Să tinzi mereu să vrei mai mult, să fii foarte ambițios si perseverent, să nu fii dezamăgit atunci când o zi nu este tocmai ok pentru că nu toate zilele sunt identice:)”


Care crezi că sunt cele mai mari provocări în acest domeniu? “Provocarea principală pentru mine este reprezentată de faptul că fiecare nouă zi trebuie să fie mai bună decât cea anterioară.”


Atunci când treci printr-o perioadă mai slabă, cum rămâi motivată pentru a obţine ceea ce îți drești? “Atunci îmi amintesc de zilele bune...și fiecare apel îl tratez individual astfel încât să nu plec acasă fără tragetul done:). Asta e premisa de la care plec în ficare zi: nicio zi fără done pe tablă:)”


Dorim să ne prezinți pe scurt experiența ta Consilo. “Inițial am luat acest job ca pe o provocare, voiam să văd dacă mă descurc, dacă pot să ajung să fac față, iar apoi a început să îmi placă și să vin la job cu plăcere și asta contează cel mai mult...să vi cu drag la job, practic îmbinând utilul cu plăcutul. Fac și ceea ce îmi place și câștig și bani:)”


Deoarece suntem la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu. “Suntem o echipă foarte unită și de gașcă:). Trebuie doar să iți placă să vorbești cu oamenii și înțelegi că ceea ce faci tu este să îi ajuți în funcție de nevoiele fiecăruia. Atmosfera este una placută, ceea ce te ajută să vi cu drag la muncă și totodată să și câștigi banuți frumoși în funcție de realizăriile tale.”


Mulțumim Monica pentru timpul acordat și îți urăm mult succes în continuare!


Dacă dorești să faci parte din echipa noastră, poți aplica pentru postul de Consultant Telesales aici: https://www.consilo.ro/recrutare.

Te așteptăm!


307 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page