top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Mirela Floașiu

Oamenii pozitivi sunt în echipa noastră, în echipa Consilo Web! Continuăm să vă prezentăm oamenii care reușesc să ofere valoare serviciilor aferente fiecărei campanii în parte.


În interviul de astăzi avem plăcerea să povestim cu Floașiu Mirela. Colega noastră spune că un bun vânzător trebuie să empatizeze, să ofere zâmbete și să rămână o persoană pozitivă indiferent de situație.Vă invităm să descoperiți sfaturile colegei noastre și să aflați care sunt planurile Mirelei pentru viitor!


Pentru început, dorim să ne dezvălui puțin despre tine, despre pasiuni, dorințe, dar și despre planurile pe care le ai pentru viitor.

“Hello, atunci când trebuie să vorbesc despre mine, tot ce pot să spun este că îmi place foarte mult teatrul, am facut parte din echipa Festivalului de Teatru de anul acesta de la Sibiu și acolo mi-am descoperit alte abilități și m-a deschis oarecum spre o altă lume. Pe viitor îmi doresc să am o carieră de lungă durată în cadrul Consilo.”


Care sunt valorile după care te ghidezi în viața de zi cu zi?

Mă ghidez după ideea că, dacă vrei ceva cu adevarat poți să obții, trebuie doar să-ți dorești și să lupți ca să ajungi unde trebuie.”


Cum definești SUCCESUL, ce reprezintă acesta pentru tine?

“SUCCESUL pentru mine este ceea ce trăiesc în momentul de față, pentru că tot ceea ce am reușit până acum m-a adus către SUCCES.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“Cele mai importante trei principii după care mă ghidez sunt reprezentate prin Empatie, Zâmbet și Pozitivism.”


Care consideri că sunt cele mai mari provocări în acest domeniu?

“Ceea ce am întâlnit până acum și mi s-a părut foarte greu, au fost și sunt perioadele de concediu, când este o adevarată provocoare să găsești persoana potrivită cu care să reușești să închizi un apel bun.”


Atunci când treci printr-o perioadă mai slabă, cum rămâi motivată pentru a obţine ceea ce îți dorești?

“Am reușit să rămân motivată, într-o perioadă salbă, discutând cu TL-ul despre opțiuni și despre faptul că nu se întamplă nimic rău prin faptul că azi poate nu a fost o zi bună pentru vânzări.”


Dorim să ne prezinți pe scurt experiența ta Consilo.

“Este o experiență foarte faină, cu oameni mișto, care nu te lasă la greu și tot timpul se găsesc soluții la dificutățile întâmpinate.”


Deoarece ne apropiem de finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

Să aplice cu încredere în acest domeniu, mai ales în cadrul Consilo, totul este minunat și totul se rezolvă precum o echipă.”


Dorim să îți mulțumim, Mirela pentru timpul acordat și îți urăm mult succes în continuare!


Te așteptăm și pe tine să faci parte din echipa noastră unde poți să devi coleg cu cei mai buni vânzători din țară! Aplică pentru postul de Consultant Telesales aici: https://www.consilo.ro/recrutare.

77 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page