top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Mădălina Lăscoiu

Revenim astăzi cu un nou interviu și avem plăcerea să povestim cu Lăscoiu Mădălina. Colega noastră face parte din echipa de consultanți vânzări prin telefon. Mădălina se prezintă ca fiind o persoană ambițioasă, energică și înțelegătoare.


Vă invităm să descoperiți care au fost răspunsurile Mădălinei la întrebările noastre.


Pentru început dorim să ne dezvălui puțin despre tine, despre pasiuni, dorințe, dar și despre ceea ce îți dorești să realizezi în viitor.

“Sunt o persoană calmă și înțelegătoare în cele mai multe situații. Sunt energică și ambițioasă și vreau de asemenea să mă autodepășesc mereu și să reușesc cu ușurință să mă adaptez la orice situație, atât la job cât și în afara lui.”


Care sunt valorile după care reușești să te ghidezi?

“Muncă, perseverență, ambiție, sinceritate, corectitudine.”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL, cum il definești?

“Pentru mine succesul înseamnă să reușesc mereu, să fiu și mai pregătită în ceea ce fac, să reușesc cu ușurință să rezolv orice situație și bineînțeles să fac acest lucru cu plăcere. Astfel într-un asemenea mediu și rezultatul financiar să fie pe măsură.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“Siguranță, empatizare, dar și sinceritate.”


Care crezi că sunt cele mai mari provocări în domeniul vânzărilor?

“Cea mai mare provocare pentru mine este să reușesc să empatizez cu un client nemulțumit, să aflu care sunt dorințele lui și bineînțeles să le soluiționez și să fie mulțumit!”


Atunci când treci printr-o perioadă mai slabă, cum reușești să rămâi motivată pentru a obţine ceea ce îți dorești?

“Eu personal încerc să mă motivez, vizualizând zilele în care rezultatele au fost bune. Dacă atunci am reușit, reușesc oricând să mă restabilizez! Asta mă motivează să trec peste orice perioadă mai proastă.”


Dorim să ne prezinți pe scurt experiența ta Consilo.

“Pe scurt, Consilo m-a ajutat și încă mă ajută să mă maturizez, să îmi îmbunătățesc limbajul și să mă adaptez mult mai ușor situațiilor chiar și în afara jobului. Chiar sunt o persoană mult mai descurcăreață în acest moment, mai dezinvoltă, față de ziua în care am pășit prima dată aici. În pus, la Consilo tot timpul se găsește înțelegere în orice situație, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure.”


Deoarece ne apropiem de finalul acestui scurt interviu, dorim să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“În primul rând vreau să mulțumesc colectivului pentru toată înțelegerea din Consilo și recomand oricărei persoane care își dorește o carieră de succes, cel puțin să treacă pe aici. Se învață ceva nou în fiecare zi! Mulțumesc!”


Îți mulțumim și noi pentru momentele acordate și îți urăm mult succes în continuare, Mădălina!


Te așteptăm și pe tine să faci parte din echipa noastră! Aplică pentru postul de Consultant Telesales aici: https://www.consilo.ro/recrutare.
203 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page