top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Luiza Ploscaru

Vă întâmpinăm astăzi cu un nou interviu prin care vă facem cunoștință cu un alt membru al echipei noastre. Avem plăcerea să povestim cu Ploscaru Luiza, care face parte din echipa noastră de consultanți vânzări prin telefon de peste un an și jumătate.


Colega noastră, Luiza, spune că pentru a avea o relație bună cu clienții este nevoie de respect reciproc, dar și de o adaptare potrivită a modului de comunicare cu fiecare tip de client.


Te invităm să descoperi care au fost răspunsurile Luizei la întrebările interviului nostru!


Dorim să ne povestești puțin despre tine, despre pasiuni, dorințe, dar și despre planurile pe care le ai pentru viitor.

“Sunt o persoană foarte ambițioasă și motivată, iar atunci când îmi propun ceva duc la bun sfârșit. Îmi doresc să devin cea mai bună variantă a mea.”


Care sunt valorile după care te ghidezi zilnic?

“Mă ghidez zilnic după următoarele valori: Respect, Integritate și Încredere.”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

“Pentru mine SUCCESUL reprezintă realizarea tuturor obiectivelor pe care mi le-am propus.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“Clientul nostru, partenerul nostru, între noi fiind respect reciproc (facem tot posibilul să fie ambele părți mulțumite, atât noi, cât și ei). Starea de bine vine din acțiune (fiind conectați cu toți clienții, dar și pozitivi, randamentul și satisfacția vor fi pe masură), din a fi receptiv, a asculta și a fi un om de cuvânt.”


Care consideri că sunt cele mai mari provocări în domeniul Telesales?

“Provocările mari în acest domeniu sunt reprezentate prin: situațiile dificile care apar pe parcurs, dar și răbdarea.”


Atunci când treci printr-o perioadă mai slabă, cum reușești să găsești echilibrul pentru a obţine ceea ce îți dorești să realizezi?

“În această situație încerc să mă axez pe ceea ce fac, mai concret să fac vânzări, să schimb modul abordării și tonalitatea. Încerc să îmi readaptez modul prin care comunic cu clienții.”


Dorim să ne prezinți pe scurt experiența ta Consilo.

“Am început acum mai mult de un an și jumătate, iar lucrurile au evoluat foarte mult, mai exact echipele s-au mărit foarte mult și am reușit să devenim din ce în ce mai buni în ceea ce facem aici la Consilo, zic eu.”


Deoarece ne aflăm la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“Plăcându-vă ceea ce faceți, fiind motivați și empatici cu toți clienții, veți reuși să fiți foarte buni vânzători.”


Mulțumim, Luiza pentru momentele acordate. Echipa Consilo WEB îți urează mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi!


Dorești să faci parte dintr-un colectiv dinamic în care să îți dezvolți calitățile?

Te așteptăm să faci parte din echipa noastră! Aplică pentru postul de Consultant Telesales aici: https://www.consilo.ro/recrutare.

101 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page