top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Larisa Chinchișan

După cum ne-am obișnuit, venim cu un nou articol în care punem în valoare oamenii valoroși!

Atunci când spui: explozie de energie, bucurie, stare de bine, spui Chinchișan Larisa! Colega noastră Larisa este cea care ne dezvăluie astăzi care sunt planurile ei pentru viitor, dar și care sunt valorile după care se ghidează în viață.Iată care sunt răspunsurile Larisei la întrebările scurtului nostru interviu!

Pentru început dorim să ne dezvălui puțin despre tine, despre pasiuni, dorințe, dar și despre planurile pe care le ai pentru viitor.

“Mă numesc Larisa Chinchișan, am 22 de ani, iar pasiunea mea cea mai mare este muzica. Planul meu pentru viitor este să ajung cunoscută pe plan muzical, dar până atunci mă concentrez foarte tare pe ceea ce fac în momentul de față și anume vânzările telefonice.”


Care sunt valorile după care reușești să te ghidezi zilnic?

“Mereu valorile după care m-am ghidat în viață au fost: intuiția și respectul.”

Ce reprezintă SUCCESUL pentru tine, cum îl definești?

“Succesul, după cum îl văd eu este atunci când înveți un om să facă ceea ce faci și tu, iar el excelează și devine din ce în ce mai bun.”

După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“Cel mai important principiu după părerea mea, este ascultarea. Trebuie să asculți oamenii, să comunici cu ei și să le înțelegi nevoile. Al doilea, este empatizarea, iar al treilea înțelegerea.”

Care crezi că sunt cele mai mari provocări în domeniul vânzărilor?

“Oamenii, în orice domeniu atunci când lucrezi cu oameni este dificil. Pentru că nu suntem toți la fel, ceea ce este un lucru foarte bun, însă trebuie să știi cum să vorbești cu toți clienții și câteodată să te pui în locul lor.”


Atunci când treci printr-o perioadă mai slabă, cum reușești să rămâi motivată pentru a obţine tot ceea ce îți dorești?

“Până și cei mai bine pregătiți oameni au și zile proaste. Mă motivează faptul că știu că niciodată nu o să rămân acolo unde "cad" în zilele proaste. Știu că mereu e loc de mai bine și încerc să ajung la acel bine.”

Dorim să ne prezinți în cateva cuvinte experiența ta Consilo.

“Până să ajung la Consilo, eram o persoană foarte timidă, abea vorbeam cu oamenii. Acum, vorbesc liber cu oricine, nu contează că e față în față sau telefonic. Mi-am dezvoltat caracterul, dar și vocabularul foarte mult.”

Pentru că ne apropiem de finalul acestui interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“După cum spuneam, pe mine m-a dezvoltat destul de mult acest job. Nu credeam vreodată că un job în telesales te poate ajuta atât de mult și în viața de zi cu zi. Sunt mulțumită cu ceea ce am învățat până în prezent și sunt sigură că mai am încă foarte multe de învățat. Dar după cum bine știți și voi, învățăm ceva nou zi de zi, de la fiecare om pe care-l întâlnim. Cel mai important lucru, în acest job, pentru a avea succes, este să asculți și să pui în aplicare ceea ce înveți!”


Larisa, iți mulțumim pentru momentele acordate și dorim să ai parte de mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi!


Te așteptăm să te alături echipei noastre valoroase!

Aplică pentru postul de Consultant Telesales chiar aici: https://www.consilo.ro/recrutare

248 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page