top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Iulia Cîndea

O nouă zi de joi, o nouă poveste Consilo.

Continuăm să facem cunoscute persoanele din echipa noastră tânără.


Avem plăcerea de a povesti astăzi cu Cîndea Iulia. A venit în echipa Consilo acum un an, la început fiind consultant vânzări prin telefon, ulterior transferându-se pe partea de IT&Media. Se caracterizează ca fiind o persoană timidă și spune că echipa Consilo a ajutat-o foarte mult să se dezvolte pe plan profesional.


Te invităm să descoperi care sunt răspunsurile Iuliei la întrebările interviului nostru!Deoarece suntem la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvine planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Bună! Sunt Iulia și consider că sunt o persoană care iubește tot ceea ce ține de bun simț și voie bună! Sunt o persoană mai timidă, iar faptul că am ajuns la Consilo m-a ajutat să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă. Consilo m-a ajutat să mă dezvolt și să gândesc altfel. Pentru viitor îmi doresc să mă dezvolt din ce în ce mai mult pe plan profesional, dar și să am parte de o familie unită și fericită.”


Făcând parte din cadrul departamentului de IT&Media din cadrul Consilo, care consideri că este cea mai mare provocare în acest domeniu?

“După părerea mea, cea mai mare provocare în acest domeniu este reprezentată de faptul că trebuie să înveți cum să folosești informațiile pe care le primești, astfel încât să reușești să le prelucrezi cât mai adecvat pentru a ajunge la cel mai bun rezultat, iar acest rezultat să fie cât mai relevant pentru domeniul despre care construiești un site sau pentru modul în care promovezi diferite informații în Social Media.”


Cum definești o zi reușită din viața ta?

“O zi reușită pentru mine o pot defini ca fiind ziua în care reușesc să îndeplinesc tot ceea ce mi-am propus. Este ziua când știu că toți cei din jurul meu sunt mulțumiți de mine, dar și ziua în care primesc un zâmbet din partea persoanelor cu care interactionez.”


Unde crezi ca vei ajunge din punct de vedere profesional peste 5 ani?

“Este greu de răspuns la o asemenea întrebare, însă știu că îmi place aici, la Consilo, îmi place mediul. Sper să ne dezvoltăm din ce în ce mai mult, iar eu să rămân în continuare aici.”


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații.

“În astfel de zile încerc să mă gândesc că nu am fost tot timpul în asemenea situații și cu siguranță, mai devreme sau mai târziu o să am parte și de zile mult mai bune.”


Cum definești experiența ta Consilo?

“Am venit la Consilo acum un an și câteva luni. Recunosc, eram puțin speriată pentru că nu știam dacă o să reușesc să mă descurc. La început am fost consultant vânzări prin telefon, iar acest lucru m-a ajutat foarte mult să îmi dezvolt vocabularul, dar și să reușesc să comunic altfel cu oamenii. Pot spune cu încredere că am învățat foarte multe lucruri folositoare aici.

Mă bucur foarte mult pentru că am primit șansa de a mă transfera pe partea de IT, chiar dacă știu că sunt la început și am foarte mult de învățat în acest domeniu, însă este un domeniu frumos!

Cu această ocazie vreau să îi mulțumesc lui Mihai pentru încrederea acordată. Doresc să îi mulțumesc lui Ciprian, dar și Irinei pentru tot ceea ce m-au învață legat de partea vânzărilor și nu în ultimul rând lui Ionuț, el este cel care m-a învățat lucruri foarte utile pe partea de IT, lucruri pe care nu le înveți în facultate și de care ai mare nevoie.”


Care sunt cele mai importante valori după care te ghidezi?

“Consider că orice persoană trebuie să se ghideze pe respect, bun simț și corectitudine. Eu încerc zilnic sa îmi îmbunătățesc aceste valori.”


Pentru că ne apropiem de finalul acestui scurt interviu, te rugăm să oferi câteva sfaturi celor care își doresc o carieră de succes în domeniul IT.

“Vreau să le transmit celor care citesc aceste rânduri faptul că în viață suntem implicați în diferite situații sau proiecte atunci când ne așteptăm mai puțin, din acest motiv cred că trebuie să fim întotdeauna pregătiți pentru a încerca ceva nou. Trebuie doar sa avem mai multă încredere în noi, iar dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă de profesioniști de unde poți învăță o mulțime de lucruri noi și folositoare, îți recomand cu multa căldură, Consilo WEB!”


Îți mulțumim, Iulia pentru timpul acordat și dorim să ai parte de mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi!416 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page