top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Irina Moghină


Atunci când ai încredere în tine, în calitățile și valorile pe care le ai, dar și atunci când duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus, situațiile pot evolua din ce în ce mai mult. Muncind din plăcere poți să realizezi lucruri minunate.


Așa este și colega noastă Moghină Irina. A venit în echipa Consilo acum un an și jumătate, la început fiind consultant vânzări prin telefon, dar prin muncă și multă dorință pentru dezvoltarea personală a ajuns la poziția de Team Leader unde reușește să obțină rezulatate foarte bune alături de oamenii pe care îi invață și îi îndrumă zilnic.


Te invităm să descoperi care au fost răspunsurile Irinei la întrebările interviului nostru!

Deoarece suntem la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Bună! :) Sunt Irina și fac parte din acestă echipă minunată. Consider că sunt o persoană ambițioasă, energică și uneori poate prea sensibilă. Îmi place foarte mult să socializez și să ajut oamenii. Tot timpul, mi-am dorit să fac cu adevarat ceea ce îmi place, să avansez și să învăț de la cei mai buni. Ca și plan de viitor, m-aș vedea tot aici între oameni, oameni pe care vreau să îi învăț cum să evolueze, să se evidențieze și cum să ajungă cei mai buni vânzători.”


Cum definești o zi reușită din viața ta?

“Atunci când seara mă pun în pat și mă simt împliniă că am dus la bun sfarșit tot ceea ce mi-am propus în ziua respectivă. Pot spune că mă axez foarte mult pe carieră și dezvoltare, deci fiecare zi e importantă pentru mine.”


Fiind Team Leader, cum reușești să mobilizezi și să organizezi echipa pentru a obține rezultatele dorite?

„Sunt o persoană foarte pozitivă și asta mă ajută mult. Încerc tot timpul să transmit ideea că nimic nu e imposibil și că totul o să fie bine. Bineînțeles, fiecare lună cu rezultate bune e un exemplu pentru următoarele. Îmi plac foarte mult oamenii care muncesc, care se implică și tot timpul îi dau exemplu pentru că asta îi motivează să devină și mai buni.”


Care sunt cele mai improtante principii după care te ghidezi?

“Determinare, perseverență, evoluție. Tot timpul mi-am dorit să evoluez, să mă afirm prin munca depusă și la rândul meu să formez și alți oameni.”


Îți mai amintești prima vânzare pe care ai facut-o? Cum ai reușit să “spargi gheața”?

“Da, prima vânzare mi-a dat putere, mi-a dat încredere în mine. E un domeniu care te atrage și te ajută foarte mult și în viața personală. Ești mult mai încrezător, mai sigur pe tine și îți îmbogățești foarte mult vocabularul.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii care te pot duce spre o vânzare corectă?

“În primul rând corectitudine. Trebuie tot timpul să fi mândru de vânzarea facută, să fi tu împlinit că ai ajutat omul respectiv, că ai identificat exact ce e valoros pentru el sau care e nevoia acestuia.”


Cum definești experiența ta Consilo?

“Pot să descriu experiența de aici într-un singur cuvânt “evoluție”. Aici am întâlnit oameni deosebiți, am trecut de la experiența de agent la cea de team leader. Am oameni în subordine pe care îi ghidez, îi ajut și încerc să îi fac să devină cei mai buni. Am învățat cum să fiu stăpână pe calitățiile mele, să îmi spun punctul de vedere, să am încredere în tot ceea ce fac. Pentru mine Consilo Web e o treaptă mare spre succes! Mulțumesc mult, Cipi și Mihai pentru răbdare, ajutor și pentru faptul că aveți încredere în mine zi de zi .”


Pentru că ne apropiem deja de finalul acestui scurt interviu, dorim să oferi câteva sfaturi celor care își doresc o carieră de succes în domeniul vânzărilor, dar și celor care citesc aceste rânduri.

“Suntem un colectiv tânăr și degajat. Dacă îți place să vorbești cu oamenii, te integrezi ușor, vrei să faci bani și ești de treabă, hai și tu în echipa noastră. Te așteptăm! :)”


Mulțumim, Irina pentru momentele acordate. Echipa Consilo WEB îți urează mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi!


Deoarece avem o echipă din care fac parte oameni ambițioși și cu multă dorință de a face tot posibilul pentru ca această companie să obțină cele mai bune rezultate, dorim să ne mărim echipa!


Te așteptăm și pe tine să te alături echipei Consilo pentu a duce mai departe povestea noastră. Aplică pentru postul de Consultant Telesales chiar aici: https://www.consilo.ro/recrutare.


328 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page