top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Frățilă Ionuț

Continuăm să vă facem cunoscute persoanele din marea noastră echipă, persoanele care ne inspiră zilnic.


Avem plăcerea de a povesti astăzi cu Frățilă Ionuț, directorul departamentului de IT din cadrul companiei noastre. Ionuț este persoana care are grijă ca tot ceea ce ține de calculatoare, IT să fie în cea mai bună stare, dar și persoana care creează diferite aplicații și soft-uri. O altă mare pasiune pentru Ionuț este reprezentată de fotbal, unde reușește să obțină cele mai bune rezultate la diferite competiții.


Vă invităm să descoperiți alături de noi care sunt răspunsurile lui Ionuț la întrebările interviului nostru!


Deoarece suntem la începutul acestui interviu, dorim să oferim cateva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

"Pot spune că sunt o persoană liniștită și sociabilă. Răbdarea cred că reprezintă punctul meu forte. Ca și pasiune, pe langa IT, fotbalul ocupă o mare parte din viața mea.

Planurile de viitor sunt legate de familie și carieră. Sper ca totul să continue ca și până acuma, pe o parte ascendentă."


Fiind directorul departamentului de IT din cadrul Consilo, care consideri că este cea mai mare provocare în acest domeniu?

"După mine, dezvoltarea continuă constituie cea mai mare provocare în domeniul IT. Indiferent de domeniu, tehnlogia reprezintă un pas înainte, scopul final fiind acela de-a face viața de zi cu zi mai ușoară.

Cu ajutorul internetului, orice fel de informație este la o distanță de cîteva secunde. Rămane ca tu să ai doar motivație și dorință de a învăța lucruri noi."


Cum definești o zi reușită din viața ta?

"O zi în care reușesc să mă bucur de părțile frumoase care mă înconjoară (familie, prieteni, job)"


Știm că ai o mare pasiune pentru fotbal, dar și rezultate foarte bune la diferite campionate. Te rugăm să ne povestești puțin despre ultima competiție la care ai participat.

"Ultima competiție la care am participat a fost Champions League-ul pentru mini-fotbal unde au participat cele mai bune 64 echipe din Europa. Anul acesta am obținut locul al 3-lea . Un rezultat foarte bun pe care sper sa-l putem îmbunătății anul viitor."


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații.

"Încerc să iau mereu partea pozitivă din orice fel de experiență. Privesc totul din altă perspectivă încercând să văd ce am greșit și cum pot remedia lucrurile pe viitor."

Cum definești experiența ta Consilo?

"Pot spune că perioada petrecută la Consilo m-a ajutat să mă dezvolt atât ca și om, cât și ca pasionat de IT. Datorită lui Mihai, Cipi și al întregului colectiv ai șansa să, înveți ceva nou în fiecare zi, automat să te dezvolți și să îți dorești să ai cât mai multe reușite .

Pe această cale țin sa-i multumesc lui Mihai pentru încrederea acordată și lui Cipi pentru oportunitatea de-a mă alătura acestui grup, iar împreună sunt sigur că o să continuăm să avem rezultate mai mult decat satisfăcătoare."

Care sunt cele mai importante valori după care te ghidezi?

"Respectul, rabdarea și familia. Sunt de părere că puterea respectului constă în capacitatea de-a trata oamenii egal indiferent de statutul lor social."

Pentru că ne apropiem de finalul acestui scurt interviu, te rugăm să oferi câteva sfaturi celor care își doresc o carieră de succes în domeniul IT.

"Domeniul IT este cu siguranță unul din cele mai râvnite domenii pe care tinerii și nu numai, îl iau în considerare atunci când se gândesc la dezvoltarea unei cariere .

Ca și sfat pot spune ca răbdarea și învățarea prin metoda exercițiului reprezintă cea mai bună cale de abordare în domeniul IT.

Indiferent că urmezi studii de specialitate sau ești autodidact totul depinde doar de motivație și dorința de-a reuși."


Mulțumim, Ionuț pentru timpul acordat, dar și pentru răbdarea și munca pe care o depui zilnic în compania noastră. Echipa Consilo îți urează mult succes în tot ceea ce îți dorești să realizezi în viitor!

679 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page