top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Florina Gabriela Matei

Povestea Consilo merge înainte și precum am promis, dorim să vă prezentăm fiecare membru al echipei noastre.


Avem plăcerea de a discuta astăzi cu Matei Florina Gabriela. Colega noastră spune că este pasionată de muzică, fotografie, dar și de lectură, iar în viitorul apropiat își dorește să devină unul dintre cei mai buni psihologi.


Te invităm să descoperi alături de noi care sunt răspunsurile Florinei la întrebările interviului nostru!


Fiind la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Bună! Sunt studentă la facultatea de psihologie, sunt o persoană energică, veselă, optimistă, atrasă de tot ce este nou, în special în interacțiunea cu oamenii. Sunt pasionată și fascinată de domeniul psihologiei, de lectură, de fotografie, de muzică, dar și de călătorii. În viitorul apropiat îmi doresc să devin un bun psiholog.”


Cum definești o zi reușită din viața ta?

“O zi reușită este definită printr-un zâmbet pe care reușesc să îl fur de la cineva, prin acumularea de noi cunoștințe și experiențe, prin faptul că îi am pe cei dragi aproape, dar și prin faptul că am putut înțelege și ajuta pe cel puțin o persoană în acea zi.”


Care consideri că este cel mai important principiu pentru postul de Consultant Telesales?

„ „Dacă vrei să duci o viață fericită, ancoreaz-o într-un scop, nu de oameni sau de obiecte”, astfel cred că este foarte important să fii motivat pentru a practica această meserie.”


Îți mai amintești prima vânzare pe care ai făcut-o? Cum ai reușit să “spargi gheața”?

„Prima mea vânzare am reușit să o fac prin faptul că am determinat clientul să aleagă singur oferta propusă de mine, dându-i motive în acest sens, în niciun caz nu am apelat la presiuni sau la impunere.”


Cum definești experiența ta Consilo?

„Experiența la Consilo constituie totodată prima mea experiență la un loc de muncă. Alegerea de a fi alături de această frumoasă echipă, mi-a depășit așteptările pe care le aveam eu de la un job. Faptul că fiecare zi este diferită cu clienții și faptul că am lângă mine OAMENI (colegi) frumoși și empatici, mă încântă extrem de mult, mă motivează și mă determină să mă dedic din ce în ce mai mult acestei meserii.”


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații?

„Mergând pe principiul „Dacă viața îți dă lămâi, fă limonadă”, pot spune că în astfel de zile este foarte importantă atitudinea pe care o ai, reacția și următorul pas pe care îl gândești spre a evita reapariția unor alte situații de acest gen. În cazul meu, evaluez din nou acele apeluri pentru a-mi da seama dacă eu am greșit cu ceva, încercând ulterior să schimb ceva la mine, însă dacă constat că eu mi-am făcut bine treaba, mă consolez cu gândul că cealaltă persoană poate chiar nu are nevoie de serviciile mele, prioritățile fiindu-i altele.”


Care sunt cele mai importante valori după care te ghidezi?

„Valorile după care mă ghidez atât în viața personală, cât și în cea profesională sunt sinceritatea, respectul, onestitatea, empatia, flexibilitatea, perseverența și echilibrul.”


Pentru că ne aflăm la finalul acestui scurt interviu, dorim să oferi câteva sfaturi celor care își doresc o carieră de succes în domeniul vânzărilor, dar și celor care citesc aceste rânduri.

„Cred cu tărie că poți avea succes și poți evolua foarte mult atât personal, dar și profesional practicând această meserie. Important este să fii atras de ceea ce presupune ea, să înțelegi în ce constă și cine manevrează, dar mai ales cum manevrează cârmele. Este o meserie care nu implică rutină, motiv pentru care sunt de părere că le este potrivită în general tinerilor.”


Îți mulțumim, Florina pentru timpul acordat și dorim să ai parte de mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi!


Dacă dorești să faci parte din echipa noastră, poți aplica pentru postul de Consultant Telesales pentru unul din punctele noastre de lucru din Sibiu sau Deva: https://www.consilo.ro/recrutare.

Te așteptăm!

197 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page