top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Dragoș Mihălțan

Updated: Sep 26, 2018

Astăzi, revenim cu un nou interviu prin care dorim să vă facem cunoscută o nouă poveste din spatele Consilo. După cum spuneam și în interviurile anterioare, suntem compania care activează în mare parte în externalizarea serviciilor de vânzare la distanță, iar acest lucru presupune colaborarea cu cei mai buni agenți, dar nu numai. Toate rezultatele ageniților sunt colectate în diferite rapoarte la fiecare sfarșit de lună, iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul persoanelor din Back Office.


Avem plăcerea să povestim astăzi cu Mihălțan Dragoș. Colegul nostru este persoana din spatele rapoartelor, cifrelor, comenzilor, persoana care reușeste să colecteze rezultatele companiei, astfel încât totul să fie bine gestionat.


Te invităm să descoperi care sunt răspunsurile lui Dragoș la întrebările interviului nostru!


Fiind la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv, te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt pasiunile, dorințele, dar și planurile pe care le ai pentru viitor.

“Bună, una din cele mai mari pasiuni ale mele este fotbalul, cu toate că am rămas doar la punctul de a-l privi. De asemenea sunt pasionat de tehnologie și pot spune că sunt un mic gamer. Ca și plan de viitor îmi doresc o familie fericită, dar și o evoluție continuă pe plan profesional.”


Care sunt cele mai improtante valori după care te ghidezi?

“Cele mai importante valori după care îmi ghidez viața sunt: corectitudinea, familia, respectul, dar totodată și perseverența.”


Cum definești o zi reușită din viața ta?

“Acea zi în care seara atunci când te așezi în pat cu zambetul pe buze, știind că ai alături oameni dragi.”


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești echilibrul în astfel de situații?

“Sunt născut în zodia leu, sunt o persoană care se automotivează. O zi mai puțin productivă sau o zi mai dificilă, o consider ca pe o simplă provocare, fiind un optimist convins.”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

“Succesul pentru mine reprezintă ajungerea în acel punct unde ești satisfăcut atât pe plan personal cât și profesional.”


Fiind persoana din Back Office, persoana din spatele rapoartelor, cifrelor, comenzilor, care consideri că este cea mai mare provocare în acest domeniu?

“Fiind omul din spatele biroului, ai ca și responsabilitate rezolvarea situațiilor întâmpinate cât și responsabilitatea de a înțelege procesele “din spate” și de a încerca pe cât posibil să fii un easy learner. O provocare este aceea de a încerca să îți dezvolți partea analitică, dar și de a privi situațiile din toate punctele de vedere pentru a le înțelege.”


Te rugăm să definești în câteva cuvine experiența ta Consilo?

“Nu pot decât să îi mulțumesc viitoarei mele soții, Irina, deorece datorită ei fac parte din povestea Consilo. Aici am întâlnit un colectiv minunat, oameni de la care poți învăța, dar și satisfacția de a veni la Job din plăcere, un loc unde ești motivat nu doar pe plan financiar, dar și pe plan uman.

La prima mea discuție, Consilo mi-a fost prezentat de către Mihai ca fiind o mică familie, idee la care în momentul de față subscriu, cu o singură adăugare, încet, dar sigur nu mai este una mică :D! Pe această cale aș dori să le mulțumesc lui Mihai si lui Cipi pentru ceea ce au creat și pentru că “micul”colectiv Consilo este ghidat de respect și de cuvantul “mulțumesc”, care pentru oricine înseamnă enorm.”


Pentru că ne aflăm la finalul acestui scurt interviu, dorim să oferi câteva sfaturi celor care își doresc o carieră de succes în domeniul vânzărilor, dar și celor care citesc aceste rânduri.

Singurul sfat pe care îl pot da celor care își doresc o carieră de succes în domeniul vânzărilor este să aleagă Consilo Web, iar succesul o să vină după acest lucru ;).”


Mulțumim, Dragoș pentru momentele acordate. Echipa Consilo îți urează spor la muncă, multă răbdare și mult succes în tot ceea ce ți-ai propus să realizezi!

163 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page