top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Daniela - Iolanda Popa

Deva, un oraș plin de istorie, dar și de oameni care reușesc să ducă mai departe tradiția, gândurile și lucrurile bune!

Suntem bucuroși să avem o echipă alcătuită din astfel de persoane, iar din acest motiv mergem mai departe și dorim să vă prezentăm povestea fiecărui coleg.


Avem plăcerea de a prezenta astăzi povestea Danielei Popa. Colega noastră spune că pentru ea cele mai importante valori sunt reprezentate prin onestitate, familie și prietenie.Iată care sunt sfaturile și răspunsurile Danielei la întrebările interviului nostru!


Fiind la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Bună, numele meu este Popa Daniela-Iolanda și fac parte din frumoasa echipă Consilo. Sunt o persoană sociabilă, deschisă pentru a descoperirea lucrurilor noi.

Reușesc să mă integrez foarte repede într-un grup și îmi doresc să învăț cât mai multe lucruri și să mă dezvolt pe plan profesional.”


Care sunt valorile după care te ghidezi?

“Valorile importante pentru mine sunt reprezentate prin onestitate, prietenie și familie.”


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații?

“Îmi propun ca în următoarea zi să reușesc să îmi duc planurile la bun sfârșit și să îmi dau seama unde greșesc, iar pe viitor să nu mai repet aceeași greșală.”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

“Pentru mine succesul reprezintă o treabă bine facută. Este atunci când am lângă mine persoanele dragi mie și pe care le iubesc foarte mult! Pe plan profesional îmi doresc să ajung acolo unde mi-am propus: “Cea mai bună în ceea ce fac!””


Care a fost cel mai emoționant apel de care ai avut parte?

“Cel mai emoționant apel a fost chiar primul deoarece aveam atâtea emoții, fiind prima dată când intram în contact cu acest domeniu și anume domeniul vânzărilor prin telefon, dar din fericire am trecut cu bine peste apel și a fost și prima mea vânzare 😊.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“Pentru mine cele mai importante trei principii pentru a deveni un bun vânzător sunt: experiența, răbdarea și ambiția!”


Cum definești experiența ta Consilo?

“Deși sunt de puțin timp în această frumoasă echipă, am reușit să descopăr oameni minunați, dispuși tot timpul să te ajute dacă ai nevoie de ceva. Îmi place ceea ce fac aici, îmi plac oamenii cu care lucrez și aici mă refer la colegii mei care sunt niște oameni minunați.”


Deoarece suntem la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“Sfatul meu pentu cei care doresc să lucreze în domeniul vânzărilor, este să aplice cu multă încredere în acest domeniu, mai ales în echipa Consilo. Este imposibil să nu îți placă. Eu le urez mult succes și multă încredere în ei!”


Daniela, echipa Consilo WEB îți mulțumește pentru momentele acordate. Îți uăm mult succes în tot ceea ce ți-ai propus să realizezi.


Îți dorești un loc de muncă într-o echipă de oameni ambițioși și dornici să împărtășească cu tine tot ceea ce au învățat de-a lungul timpului?  Hai în echipa Consilo WEB, poți aplica chiar aici pentru postul de Consultant Telesales oferit în unul dintre punctele noastre de lucru din Sibiu sau Deva. Trimite CV-ul tau la adresa: iulia.candea@consilo.ro.

145 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page