top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Daniela Cotoară

"Friends in business!” Da, mergem pe ideea aceasta, deoarece oamenii care fac parte din echipa noastră sunt prietenoși, dar și foarte deschiși pentru a evolua în cadrul business-ului nostru! Oferim încredere oricărei persoane care trece pragul companiei noastre, iar această încredere îi ajută să ofere ceea ce au mai bun.


Avem plăcerea de a discuta astăzi cu Daniela Cotoară. Colega noastră face parte din echipa Consilo de doi ani de zile, spune că îi plac situațiile dificile deoarece acestea reușesc să o motiveze, dar și să o ambiționeze. Datorită ambiției, dar și dorinței de dezvoltare a devenit Team Leader în una din echipele noastre de profesioniști, unde reușește să obțină rezultate foarte bune în fiecare lună.


Te invităm să descoperi care au fost răspunsurile Danielei la întrebările interviului nostru!Deoarece suntem la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Salut! Eu sunt Dana și de aproape 2 ani fac parte din această tot mai mare familie Consilo.

Momentan sunt Team Leader-ul uneia dintre campaniile pe care le avem. Pe plan profesional mi-am propus să cresc și să mă dezvolt cât de mult se poate, îmi place să învăț lucruri noi și fiind foarte ambițioasă îmi plac situațiile dificile care mă motivează și mă ajută să mă autodepășesc, iar pe plan personal îmi doresc o familie cu liniște și iubire."


Cum definești un proiect reușit?

„Pentru mine un proiect reușit este acela care se termină cu rezultatul setat, toate task-urile îndeplinite, iar oamenii care s-au ocupat de acel proiect sunt fericiți și mulțumiți de ceea ce fac, atât pe plan emoțional cât și material.”


Fiind Team Leader, cum reușești să mobilizezi și să organizezi echipa pentru a obține cele mai bune rezultate?

„Nu este un lucru ușor pentru că oamenii sunt diferiți și nu funcționează la fel, trebuie să te pliezi pe fiecare om, să îl cunoști foarte bine și să știi ce îl motivează. Sunt de părere că oamenilor trebuie să le mulțumești și să îi lauzi de fiecare dată când merită, dar atunci când greșesc sau lucrurile nu ies cum ar trebui, să le spui acest lucru și să le arăți cum să procedeze pe viitor. Consider foarte important să fii lângă fiecare om când are o zi mai proastă, să simtă că nu este singur și să îl ajuți să treacă peste. Îmi place să cred că mi-am construit o mică familie unde ne bazăm pe respect, încredere și ne ajutăm între noi în situațiile mai dificile. Vreau să le mulțumesc celor din echipa mea pentru că mă ajută în fiecare zi și împreună reușim să ne ducem cu bine la capăt fiecare lună.”


Care sunt cele mai improtante principii după care te ghidezi?

„Principiile de care nu mă dezic niciodată sunt sinceritatea, loialitatea, respectul și corectitudinea.”


Îți mai amintești prima vânzare pe care ai facut-o? Cum ai reușit să “spargi gheața”?

“Da, eram foarte nerăbdătoare să sun și foarte curioasă să aflu nevoile clienții și cum pot să îi ajut. Primul apel s-a încheiat cu vânzare din fericire pentru ego-ul meu J, era un domn pe care am reușit sa îl conving că are nevoie de mai multe beneficii.”


Care a fost cel mai emoționant apel de care ai avut parte?

„Am avut câteva apeluri emoționante, dar unul pe care îl țin minte a fost cel în care o doamnă mi-a mulțumit pentru felul în care am vorbit cu ea și pentru faptul că am ajutat-o cu ce avea nevoie. M-a rugat să îi dau numărul meu personal și să îi zic data în care sunt născuta pentru a mă putea suna să îmi ureze “la mulți ani”, mi s-a părut emoționant faptul că pentru mine era un lucru normal ceea ce am facut, dar pentru ea a însemnat foarte mult, mi-a dat o stare de bine și m-a făcut să continui cu drag tot ce fac azi.”


Cum definești experiența ta Consilo?

“Experiența mea Consilo este ceva diferită de tot ce am trăit până să ajung aici. În primul rând, m-a ajutat să mă dezvolt din toate punctele de vedere, să învăț lucruri noi și am descoperit oameni care au crezut în mine mai mult decât o făceam eu și m-au susținut chiar și atunci când am greșit. Multumesc, Mihai și Cipi pentru răbdarea pe care încă o aveți.”


Pentru că am ajuns la finalul acestui scurt interviu, dorim să oferi câteva sfaturi celor care își doresc o carieră de succes în domeniul vânzărilor, dar și celor care citesc aceste rânduri.

“Ca și sfat, încercați, nu aveți nimic de pierdut. Dacă sunteți persoane ambițioase, vă plac provocările, doriți să vă dezvoltați pe plan profesional, aici este locul vostru. Nu este ușor, dar lucrurile frumoase nu vin ușor în viață și aici găsiți oameni dispuși să vă ajute.”


Mulțumim, Daniela pentru momentele acordate. Echipa Consilo WEB îți urează mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi!


324 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page