top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Claudiu Belei

“Viitorul aparține celor care învață ce trebuie să învețe pentru a face ce trebuie să facă.” spunea mentorul american Denis Waitley.


Un astfel de exempu este colegul nostru Belei Claudiu. Este o persoană foarte ambițioasă și un optimist convins! Spune că succesul are un sens diferit pentru el, iar împlinirea o simte atunci când este alături de familie.


Vă invităm în cele ce urmează să descoperim împreună care sunt principiile, dorințele, planurile de viitor, dar și valorile după care se ghidează Claudiu!


Dorim să ne dezvălui puțin despre tine, despre pasiuni, dorințe, dar și despre planurile pe care le ai pentru viitor.

“Sunt o persoană sociabilă și cu un carcater puternic! Ambiția și Răbdarea sunt punctul meu forte, prin asta mă refer la faptul că mereu atunci când îmi doresc ceva, obțin, lupt și fac totul pentru a intra în posesia a ceea ce îmi doresc!

Pasiunile mele sunt urmatoarele: în primul rând pot spune Sportul, prin sport mă refer la fotbal, ieșiri în aer liber, tot ce ține de mișcare fizică. În momentul de față pot spune că sunt mulțumit de persoana mea și de ceea ce fac, dar și de felul în care m-am format. Pe viitor lucrurile vreau să se ducă într-o altă parte, vreau să am propria mea afacere, să fiu independent! Asta în timp, încă nu m-am gândit ce ramură o să aleg, dar după cum am spus ambiția este punctul meu forte și îmi doresc și voi lupta să obțin ceea ce îmi doresc!”


Care sunt valorile după care te ghidezi?

“Întotdeauna am fost genul de persoană care învață lucruri noi, orice exemplu bun de urmat îl iau în calcul și țin cont de el!

Mă ghidez și merg pe mai multe variante și principii când vreau să realizez ceva personal!

Merg pe principiul următor: dacă îți dorești ceva în viață, fie personal, fie pentru cei dragi ție, merită încercat și nu trebuie să gândim negativ înainte de a încerca și de a lupta pentru ceea ce ne dorim! Pierzi, ești cu un pas în urmă, totul se poate rezolva în timp dacă vrei cu adevărat și nu renunți!”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

“Succesul pentru mine are un alt înțeles și diferă clar de la o persoană la alta! Eu mă văd împlinit și mă pot numi o persoană cu succes în viață doar atunci când am familia aproape, doar atunci când sunt în armonie și pace cu cei dragi mie, asta este esențial pentru mine în viață! Iar pe plan profesional sau carieră, pot spune că o să fiu împlinit doar atunci când voi avea ceea ce mi-am propus, voi avea propria mea afacere! Atunci cand voi trage o linie după toata munca depusă, după tot timpul care a trecut, să știu că nu am facut nimic greșit, să știu că tot ce am realizat și am reușit este cu folos și că nu am luptat degeaba! Asta înseamnă succesul pentru mine!”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“Cine lucrează în domeniu și are o vechime acumulată în spate cred că știe, cele mai importante calități pe care le poți avea sau dobândi în timp sunt: Ambiția, Răbdarea și Respectul față de persoana cu care intri în contact, să nu privești persoana doar ca pe un client, ca pe o posibilă vânzare!

Contează mult să intri în pielea clientului și să fii cam pe aceeași lungime de undă cu el în timpul apelului, să îl tratezi ca pe un prieten și să îi oferi încrederea necesară pentru a putea lua o decizie impreumă!”


Care crezi că sunt cele mai mari provocări în acest domeniu?

“Din ce știu, cunosc și am dobândit în timp, ca și vânzător, indiferent de domeniul în care activezi și prezinți oferte, contează mult să nu iți pierzi calmul, contează mult să fii pozitiv și să gândești așa pentru a putea trece peste posibile eșecuri, posibile vânzari sau contracte pierdute! Cred că mulți cunosc asta și cine lucrează în domeniu sigur a și pierdut în carieră și asta cred că e prima provocare pe care trebuie să o accepți și să o depășești!”


Atunci când treci printr-o perioadă mai slabă, cum rămâi motivat pentru a obţine ceea ce îți dorești?

“Când am o perioadă mai slabă fie la job sau în viața de zi cu zi, încerc să rezolv totul singur și să nu depind de anumite persoane, dacă se poate!

Încerc să mă calmez și să fiu atent la situația creată sau la problema pe care o am, găsesc o rezolvare și o posibilă șansă de a ieși din asta cu un rezultat bun! Dacă este ceva ce contează foarte mult și mă ajută sau prezintă o importanță mare pentru mine, tratez ca atare totul și chiar dacă sunt solicitat la maxim pentru a rezolva problema, nu mă dau bătut și nu renunț!”


Dorim să ne prezinți pe scurt experiența ta Consilo.

“Despre experiența mea la Consilo vorbesc la prezent deoarece îmi petrec cea mai mare parte din zi aici la job! Eu am venit dintr-un domeniu total diferit față de ceea ce fac acum, dar fiind o persoană sociabilă și cu ambiție să învăț orice, am reușit, pot spune! Mi s-a părut puțin ciudat și diferit la început, dar cu ajutorul colegilor cât și al superiorilor, totul a devenit simplu și limpede pentru mine. A contat foarte mult și contează colectivul din care fac parte, aici nu am gasit și nu am întâlnit ca în restul joburilor pe care le-am avut, să se simtă acea presiune față de tine din partea superiorilor. Recunosc, fiind la un nivel mai jos este normal să ți cont de ce ți se spune să faci și să faci treaba așa cum este necesar. Însă aici m-am simțit și mă simt liber, adică îmi fac treaba pe care o am de făcut în fiecare zi. Sunt mulțumit în cele 9 ore pe care le stau la Consilo sunt liniștit și fără stres! E un mediu de lucru liniștit, fără mari presiuni! Mai pe scurt dacă vrei să caștigi bani frumoși într-un mediu plăcut și într-un colectiv apropiat, te așteptăm la Consilo! Mulțumesc tuturor colegilor, dar și superiorilor, Cipi și Mihai pentru modul în care vă comportați cu angajații, pentru relația noastră Angajat-Superior, care există, dar nu se și aplică așa cum alții o fac! Se înțelege unde vreau să ajung, nu e nevoie să mai explic! Cine știe, cunoaște!”


Deoarece suntem la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“Cei care vor citi acest mesaj, sigur vor întelege exact și își vor da seama de tot ceea ce spun!

Dacă îți dorești o carieră în domeniul acesta, îți doresc să pornești cu răbdare, calm, ambiție multă și asta pe tot parcursul, pentru a te putea forma cum trebuie și pentru a reuși să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Toate aceste lucruri te vor ajuta să reușești și la sfarșit să fii încântat de tot și de modul în te-ai descurcat și de tot ce ai învățat în acest domeniu! Merită!”


Îi mulțumim colegului nostru pentru momentele acordate și îi urăm mult succes în carieră!


Te așteptăm și pe tine să faci parte din echipa noastră! Aplică pentru postul de Consultant Telesales aici: https://www.consilo.ro/recrutare.

112 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page