top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Bianca Suciu

Începând cu interviul de astăzi dorim să facem cunoscută echipa Consilo WEB din Deva.

Această echipă este alcătuită din oameni tineri și ambițioși, oameni care se dezvoltă zilnic din ce în ce mai mult și care reușesc să doboare rând pe rând noi recorduri!


Avem plăcerea de a discuta astăzi cu Bianca Suciu. Colega noastră reușește prin determinarea ei să ofere încredere, soluții, dar și ajutor atât colegilor cât și clienților.


Iată care sunt răspunsurile Biancăi la întrebările scurtului nostru interviu!Fiind la începutul acestui interviu, dorim să oferim cateva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvine care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

Sunt o persoană ambițioasă, iar lucrul acesta mă ajută să duc la bun sfârșit tot ceea ce îmi propun. Eu consider că trebuie să avem rabdare, iar totul o să evolueze în bine.


Cum definești o zi reușită din viața ta?

O zi împlinită pentru mine înseamnă să fiu cât mai bună în ceea ce fac, să performez pe zi ce trece cât mai mult, să învăț lucruri noi, care pe viitor mă vor ajuta în carieră și de ce nu, să cresc cât mai mult pe partea de vânzări și cunoștințe.


Care crezi că este cel mai important principiu pentru postul de Consultant Telesales?

Pentru mine cel mai important principiu pentru acest post este reprezentat prin faptul ca ziua de astăzi să fie mai bună decât cea de ieri. Să te implici în fiecare vânzare precum ar trebui să fie cea mai bună vânzare a ta.


Care a fost cel mai emoționant apel de care ai avut parte?

Cel mai emoționat apel pe care l-am avut cred că a fost chiar primul apel pe care l-am dat și a fost și vânzare. Din păcate nu îmi amintesc exact ceea ce am vorbit cu persoana respectivă, din cauza emoțiilor am ramas surprins placută că mi-a acceptat oferta.

Dar de atunci apelurile care mă emoționează sunt acelea în care oameni revin la mine și îmi mulțumesc pentru beneficiile pe care le-am oferit.


Cum definești experiența ta Consilo?

În Consilo am învățat în primul rând să am răbdare, lucru care îmi lipsea înainte. Am învățat să dau tot ce e mai bun din mine pentru a mulțumi clienții. Pentru mine, este o adevarată plăcere să vin la muncă, deoarece este un job care mă motivează, iar acest lucru contează cel mai mult.


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații?

La început mă implicam prea mult în situațiile în care clienții mă refuzau și nu mai reușeam să recuperez vânzările, însă cu timpul am reușit să gestionez și să înțeleg situațiile dificilie.

Pentru a face vânzări mă motivez gândindu-mă la faputul că ieri a fost o zi bună, iar acest lucru ma ajută să reușesc să fac și astăzi și maine, oricât de grea este ziua.


Care sunt cele mai improtante valori după care te ghidezi?

Consider că răbdarea este cea mai importantă virtute în viață.

Poți face tot ceea ce îți dorești în viață, dar nu totul într-un singur moment.

Poți începe acum, dar până apar primele rezultate este posibil să treaca ceva vreme.

Totul are nevoie de muncă și timp.


Pentru că ne aflăm la finalul acestui scurt interviu, dorim să oferi câteva sfaturi celor care își doresc o carieră de succes în domeniul vânzărilor, dar și celor care citesc aceste rânduri.

Sfatul meu pentru cei care doresc să lucreze în domeniul vânzărilor, este să nu se oprească atunci când dau de greu, să meargaă în direcția aleasă, iar rezultatele vor aparea în curand.


Muțumim, Bianca pentru timpul acordat și îți urăm spor la cât mai multe vânzări! Îți dorești un loc de muncă într-o echipă de oameni ambițioși și dornici să împărtășească cu tine tot ceea ce au învățat de-a lungul timpului?  Hai în echipa Consilo WEB, poți aplica chiar aici pentru postul de Consultant Telesales oferit în unul dintre punctele noastre de lucru din Sibiu sau Deva:  https://www.consilo.ro/recrutare.

161 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page