top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Bărbat Ciprian

Companiile în continuă dezvoltare au nevoie de oameni dedicați, dar și pasionați de munca pe care o depun zilnic. Au nevoie de acei oameni care te motivează și care îți spun mereu că poți mai mult, trebuie doar să ai voință și dorință!


Un astfel de exempu este Ciprian Bărbat, Directorul Comercial al companiei noastre. Este o persoană foarte ambițioasă, motivată, dar și o persoană pasionată de tot ceea ce este reprezentat de dezvoltarea personală.


Astăzi fiind o zi specială pentru Ciprian, deoarece este ziua sa de naștere, vă invităm să descoperiți alături de noi sfaturile și răspunsurile acestuia pentru intrebarile interviul nostru!Deoarece suntem la începutul acestui interviu, dorim să oferim cateva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvine planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Sunt o persoană ambițioasă, cu multe vise și în același timp o persoană care crede în valorile fiecărui om, dar și în valoriile proprii. Planul meu de viitor a rămas același ca și până acum, adică evoluția. Îmi doresc să evoluez cât se poate de mult, să ofer siguranță familiei mele și să fiu cel mai bun în ceea ce fac. Fotbalul a rămas pasiunea mea, prietenii mei încă joacă sau antrenează, îi susțin căt pot de mult:).”


Fiind Directorul Comercial din cadrul Consilo, cum definești un sfârșit de lună încheiat cu succes?

“O lună în care obiectivele setate sunt duse la bun sfârșit și mă pot uita în ochii oricărui coleg de-al meu și să îi fiu recunoscător pentru munca depusă de-a lungul întregii luni.”


Cum definești o zi reușită din viața ta?

“O zi în care reușesc să fac o faptă bună. Încerc să nu scap nicio zi fără a face o faptă bună, e un target personal pe care îl am de ceva vreme în cap și e prima oară când o spun cu voce tare. Sentimentul de a ajuta îmi oferă energie.”


Care sunt valorile după care reușești să te ghidezi în viața de zi cu zi?

“Cuvântul, corectitudinea și perseverența. Consider că sunt un om de cuvânt care încearcă să fie cât se poate de corect și care nu se descurajează în fața dificultăților.”


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații.

“Am învățat din fiecare eșec și m-am bucurat de fiecare reușită, dar fără îndoială încrederea primită zi de zi m-a făcut să trec peste perioadele grele și să revin mai motivat să reușesc. Aici e meritul lui Mihai, prietenilor, logodnicei mele și a întregului colectiv.”


Care sunt cele mai imporatante principii pentru a deveni un bun vânzător.

“În primul rând cred că trebuie să îți placă domeniul, mai apoi urmează: determinarea, puterea de a lua decizii și ambiția de a nu renunța. “


Cum definești experiența ta Consilo?

“Eu nu simt că vin la muncă zi de zi și asta e cel mai important lucru pentru mine. Consider că suntem o familie și acest concept de familie mi-a fost transmis de către Mihai din prima zi în care am ajuns la Consilo și este valabil și în prezent.”


Pentru că ne apropiem de finalul acestui scurt interviu, te rugăm să oferi câteva sfaturi celor care își doresc o carieră de succes în domeniul vânzărilor.

“Dacă e un domeniu care vă atrage, încercați! Orice este posibil atâta timp cât îți dorești suficient de mult și crezi în abilitățile tale. Aveți încredere în voi și răbdare multă, vânzările sunt un domeniu frumos care vă oferă satisfacții financiare și vă ajută în același timp să vă dezvoltați enorm și pe plan personal.”


Îți mulțumim, Ciprian pentru momentele acordate, dar și pentru susținerea și motivația pe care o oferi fiecărei persoane din cadrul companiei noastre. Echipa Consilo WEB îți urează mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi în viitor.


683 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page