top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Andrei Șandru

Continuăm seria interviurilor echipei noastre, “Echipa Consilo WEB”!


Avem plăcerea de a povesti astăzi cu Șandru Andrei. Colegul nostru spune că își dorește să ajungă unul dintre cei mai buni vânzători ai României, chiar dacă acest lucru necesită multă muncă și ambiție.


Iată care sunt răspunsurile lui Andrei la întrebările interviului nostru!Fiind la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Bună, numele meu este Șandru Andrei – Paul, iar planul meu de viitor este cel de a reuși să devin unul dintre vânzătorii de top ai Romaniei. Știu că necesită destul de multă muncă și mai am foarte multe de învățat, dar asta nu este o problemă. Despre dorințe nu sunt atât de multe de spus deoarece îmi doresc foarte mult să călătoresc și să întâlnesc oameni noi, fac asta deja într-o anumită măsură, iar pasiunile mele sunt legate de muzică și longboard.”


Cum definești o zi reușită din viața ta?

“Fiecare zi este reușită în felul ei, dacă nu se întâmplă mereu ceva special pe partea profesională, poate întâlnesc o nouă persoană cu care aș putea colabora. Poate ajung într-un nou loc cu un grup de oameni minunați și reușesc să îmi creez noi amintiri de neuitat.”


Care crezi că este cel mai important principiu pentru postul de Consultant Telesales?

“Clar creativitatea, trebuie să știi cum să vorbești cu omul, să poți să îi oferi cele mai bune soluții la problemele sale. Oferta potrivită!”


Îți mai amintești prima vânzare pe care ai facut-o? Cum ai reușit să “spargi gheața”?

“Daaa, bineînțeles. Am avut mare noroc deoarece am avut parte să întâlnesc un client mai deschis și am făcut chiar și câteva glume. Se pricepea foarte bine la telefoane și am discutat despre faptul că una din mărcile actuale de pe piață nu aduce îmbunătățiri semnificative pentru a merita banii ceruți pe produsele oferite.”


Cum definești experiența ta Consilo?

“Surprinzător de placută deoarece nu este primul meu loc de muncă, iar aici colegii mereu te ajută când ai nevoie de un sfat, îți explică tehnicile pe care le folosesc ei, ceea ce discută cu clienții, dar și abordarea lor.”


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații?

“Oricât de neproductivă ar fi o zi, motivația este mereu în același loc, reușești să găsești un client care să te binedispună. Te uiți la colegi și vezi că ei pot să facă ceva și te străduiești să îți schimbi starea de spirit. Eu personal mă motivez făcând unul dintre cele două lucruri care îmi plac, după muncă. Știu câtă muncă trebuie depusă și aplic aceeași mentalitate și în vânzări.”


Care sunt cele mai improtante valori după care te ghidezi?

“Respectul este cel mai important pentru mine, respectul pentru noi înșine ne ghidează moralitatea.”


Pentru că ne aflăm la finalul acestui scurt interviu, dorim să oferi câteva sfaturi celor care își doresc o carieră de succes în domeniul vânzărilor, dar și celor care citesc aceste rânduri.

“Distrați-vă, fiți creativi și o să reușiți. Acest tip de muncă nu este plictisitor și este cea mai bună modalitate de a-ți dezvolta vocabularul.” 


Muțumim, Andrei pentru momentele acordate și îți urăm mult succes în tot ceea ce ți-ai propus să realizezi!


Te așteptăm în echipa Consilo WEB! Poți aplica chiar aici (https://www.consilo.ro/recrutare) pentru postul de Consultant Telesales oferite în unul dintre punctele noastre de lucru din Sibiu sau Deva.

81 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page