top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Alina Badea

Vă întâmpinăm astăzi cu un nou interviu prin care vă facem cunoștință cu un alt membru al echipei noastre. După cum ne-am obișnuit continuăm să prezentăm persoanele care reușesc să se dezvolte din ce în ce mai mult, dar și cele care reușesc să pună în valoare serviciile pe care le oferă.


Este vorba despre Badea Alina. Colega noastră a venit în echipa Consilo WEB acum doi ani de zile, la început a fost consultant vânzări prin telefon, însă prin multă muncă și dorință pentru progres a ajuns să îndrume una dintre echipele noastre de profesioniști, fiind Team Leader.


Vă invităm să descoperiți care au fost răspunsurile Alinei la intrebările din scurtul nostru interviu!Deoarece suntem la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

“Bună, sunt Alina, fac parte din această echipă minunată de 2 ani și sunt o persoană pozitivă! Iubesc oamenii, îmi place enorm să îi văd zâmbind și fericiți, de aceea în fiecare zi sper să reușesc să transmit acest lucru prin atitudinea mea. Ca pasiuni pot enumera: cititul, filmele și ascultatul muzicii.

Îmi doresc să progresez zilnic, să devin din ce în ce mai bună în ceea ce fac și de fiecare dată când îmi propun ceva, nu mă las până nu reușesc. 😊"


Cum definești o zi reușită din viața ta?

“O zi reușită din viața mea e atunci când citesc pe fața colegilor mei mulțumirea și sunt apreciată pentru ceea ce fac. Atunci mă simt împlinită!”


Fiind Team Leader, cum reușești să mobilizezi și să organizezi echipa pentru a obține rezultatele dorite?

“După cum vă spuneam și mai sus, iubesc oamenii, îmi place să lucrez cu oameni pozitivi, energici care nu se dau bătuți la primul nu! De când sunt Team Leader îmi formez oamenii pentru a reușii în fiecare zi să ne atingem targetul. Ei bine, consider că am o echipă puternică și dornică de a deveni din ce în ce mai buni! Cel mai important lucru este că suntem foarte uniți!

Cum îi organizez? Le ofer încrederea și susținerea mea în tot ce au nevoie, astfel încât lucrurile să iasă exact așa cum ne dorim. Împreună găsim soluțiile cele mai bune!”


Care sunt cele mai improtante principii după care te ghidezi?

“Cele mai importante principii pentru mine sunt: sinceritatea, responsabilitatea și respectul!”


Care a fost cel mai emoționant apel de care ai avut parte?

“Cu siguranță nu a fost doar unul, însă cel care mi-a rămas întipărit este cel în care o bătrânică mi-a spus că în sfârșit, cu telefonul pe care o să îl primească de la mine o să facă poze nepoților. Era atât de fericită și mi-a mulțumit enorm!”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii care te pot duce spre o vânzare corectă?

“Pentru o vânzare corectă trebuie să oferi sinceritate, încredere și să zâmbești! Clienții simt starea pe care o transmiți. E important!”


Cum definești experiența ta Consilo?

“Ambiție, perseverență și răbdare. Am început fiind consilier vânzări prin telefon, am ajuns top performer, iar acum am echipa mea pe care o coordonez. O experiență nouă, din care am învățat foarte mult și m-a ajutat să "cresc" pe zi ce trece. Consider că a fost și este o evoluție frumoasă și rapidă. Trebuie doar să îți dorești întotdeauna mai mult! De asemenea, fără oamenii care m-au sprijinit întotdeauna, cu siguranță nu aș fi ajuns aici. Mulțumesc Mihai și Cipi!”


Pentru că ne apropiem deja de finalul acestui scurt interviu, dorim să oferi câteva sfaturi celor care își doresc o carieră de succes în domeniul vânzărilor, dar și celor care citesc aceste rânduri.

“Din punctul meu de vedere, un job în vânzări ajută pe oricine. Dacă ești o persoană ambițioasă, îți place să comunici și îți dorești să crești trebuie să încerci o experiență de genul acesta. Noi te așteptăm!”


Îți mulțumim, Alina pentru momentele acordate și dorim să ai parte de mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi!

435 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page