top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Alexandru Cojocea

Este marți și este momentul pentru o nouă poveste Consilo!

Avem plăcerea de a discuta astăzi cu Alexandru Cojocea. Colegul nostru face parte din echipa Consilo de aproximativ un an și jumătate și se caracterizează ca fiind o persoană sociabilă. Spune că motivația este un lucru personal, un sentiment care vine din interior!


Iată care sunt răspunsurile lui Alexandru la întrebările scurtului nostru interviu!Fiind la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvine care sunt planurile de viitor, dorințele, dar pasiunile pe care le ai.

“Bună ziua, numele meu este Cojocea Alexandru, prietenii și colegii îmi spun Cojo. De aproximativ un an și jumătate fac parte din această familie minunată, numită: Consilo.

Mă consider o persoană sociabilă și îmi place să ajut oamenii din jurul meu. Planul meu de viitor este să acumulez cât mai multe informații la acest job și să evoluez atât pe partea profesională cât și pe cea personală.”


Cum definești o zi reușită din viața ta?

“O zi reușită din viața mea este acea zi în care reușesc să duc la bun sfarșit un plan propus, o zi în care am atins targetul și în special o zi în care am învățat ceva nou.”


Care consideri că este cel mai important principiu pentru postul de Consultant Telesales?

“Cel mai important principiu este acela de a fii capabil să îți păstrezi entuziasmul în fiecare apel, să nu pui la suflet clienții supărați, să tratezi fiecare apel în mod separat. Am învățat în timp că o atitudine pozitivă în apel te ajută foarte mult în procesul de vânzare.”


Îți mai amintești prima vânzare pe care ai facut-o? Cum ai reușit să “spargi gheața”?

“Sincer să fiu, nu îmi aduc aminte prima vânzare, cred că a trecut prea mult timp de atunci. Îmi aduc aminte totuși senzația care a fost creata în acel moment; a fost un sentiment foarte minunat și în același timp satisfăcător, am simțit că am facut o faptă bună și am ajutat un client să fie mulțumit.”


Cum definești experiența ta Consilo?

“Echipa Consilo m-a ajutat foarte mult, am evoluat din toate punctele de vedere și țin să le mulțumesc pe această cale: lui Mihai Dancilă care a creat această echipă minuntă și sperăm să o țină în continuare la fel de unită ca și până acum, lui Ciprian Barbat pentru toată încrederea pe care mi-a acordat-o de-a lungul timpului și desigur pentru răbdarea avută cu mine. Mulțumesc Irinei Moghină și Danielei Cotoară pentru coloborarea minunată și înțelegerea de care au dat dovadă în momentele mai puțin plăcute, dar și tuturor colegilor care au colaborat cu mine și m-au ajutat să devin un vânzător mai bun.”


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații?

“Motivația vine din interior. Cred că este un lucru personal; acea dorință de a fii printre cei mai buni, mă motivează enorm de mult să nu las garda jos atunci când am o zi mai proastă. Merg pe principiul următor: oricând o poți lua de la capăt. Am avut mai multe decăderi (dacă le pot numi așa) de-a lungul timpului și de fiecare dată am găsit puterea să o iau de la capăt. Același principiu îl aplic și în vânzări.”


Care sunt cele mai importante valori după care te ghidezi?

“Lista este destul de lungă, totuși aplic valorile necesare în funcție de situația în care mă aflu. Nu am un set de valori prestabilite, dar cred că este foarte important să încerci să fii bun cu lumea din jurul tău.”


Pentru că ne aflăm la finalul acestui scurt interviu, dorim să oferi câteva sfaturi celor care își doresc o carieră de succes în domeniul vânzărilor, dar și celor care citesc aceste randuri.

“Un sfat personal este următorul: dacă nu îți place ceea ce faci, mai bine îți cauți alt domeniu. Consider că este necesar să vi cu plăcere muncă. Este un domeniu foarte placut și greu în același timp, însă cu multă muncă și dorință de a fii mai bun în fiecare zi, vei reuși cu siguranță în acest domeniu. Dacă nu ai această dorință de a reuși și de a evolua continuu, mă repet: mai bine îți alegi alt domeniu.”


Muțumim, Alexandru pentru timpul acordat și îți urăm spor la cât mai multe vânzări!


Îți dorești un loc de muncă într-o echipă de oameni ambițioși și dornici să împărtășească cu tine tot ceea ce au învățat de-a lungul timpului? 

Hai în echipa Consilo WEB, poți aplica chiar aici pentru postul de Consultant Telesales oferit în unul dintre punctele noastre de lucru din Sibiu sau Deva:  https://www.consilo.ro/recrutare.

267 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page