top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Alexandra Cercea

Suntem o echipă tânără, energică și motivată. Considerăm că suntem una dintre cele mai bune echipe de vânzători, acest lucru datoându-se rezultatelor foarte bune pe care le înregistrăm în fiecare sfârșit de lună!


Vă prezentăm în interviul de astăzi pe Cercea Alexandra, colega nostră spune că pentru a ajunge la o reușită în domeniul vânzărilor trebuie să te ghidezi pe intuiție.


Iată care sunt răspunsurile Alexandrei la întrebările scurtului nostru interviu!

Fiind la începutul acestui interviu, dorim să ne dezvălui puțin despre tine, despre pasiuni, dorințe, dar și despre planurile pe care le ai pentru viitor.

“Mă numesc Alexandra Cercea, am 19 ani, iar pasiunea mea este muzica. Planul meu pentru viitor este să îmi termin scoala, iar după să fac ceea ce îmi doresc.”


Cum definești o zi reușită din viața ta?

“O zi reușită din viața mea o definesc făcând doar lucruri care îmi plac și care mă reprezintă.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante principii pentru a deveni unul dintre cei mai buni vânzători?

“Din punctul meu de vedere, pentru a fi unul dintre cei mai buni vânzători trebuie prima dată să înveți să oferi valoare produselor sau serviciilor pe care le oferi clienților tăi.”


Care a fost cel mai emoționant apel de care ai avut parte?

“Cel mai emoționant apel a fost chiar primul meu apel, deoarece eram la început când lucrurile sunt puțin neclare, dar cu toate acestea am reușit.”


Atunci când treci printr-o perioadă mai slabă, cum reușești să rămâi motivată pentru a obţine ceea ce îți dorești?

“Când am o perioadă mai slabă, mă gândesc că pot să mă străduiesc și mai mult pentru a ajunge acolo unde trebuie, acolo unde este cel mai bine.”


Care sunt valorile după care te ghidezi zilnic?

“Valorile după care mă ghidez eu zilnic sunt reprezentate prin respect și intuiție.”


Dorim să ne prezinți pe scurt experiența ta Consilo.

“Povestea mea în Consilo este una foarte frumoasă deoarece am descoperit și am învățat lucruri noi. Îmi place ceea ce fac aici, iar faptul că avem colegi minunați, mă ajută să închei fiecare zi cu bine!”


Deoarece ne aflăm la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“După cum spuneam și mai sus, acest job este unul foarte frumos deoarece ai în fiecare zi lucruri noi de învățat, care te ajută foarte mult în comunicarea cu oamenii chiar și în viața de zi cu zi. Iar cel mai important detaliu în acest loc de muncă este reprezentat prin faptul că trebuie să asculți, să înveți și să pui în aplicare tot ceea ce ai acumulat pe parcurs.”


Alexandra, echipa Consilo WEB îți mulțumește pentru momentele acordate și îți urează mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi!


Echipa Consilo WEB te așteaptă! Dacă îți dorești să ajungi unul dintre cei mai buni vânzători aplică pentru postul de Consultant Telesales aflat în punctele noastre de lucru din Sibiu sau Deva: https://www.consilo.ro/recrutare

156 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page