top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Alexandra Apostol

După cum am promis, continuăm să prezentam echipa Consilo Web din Deva.

Pentru că fiecare persoană este specială în felul ei, încercăm să vă împărtășim sfaturile, dar și opiniile fiecarui coleg.


Avem plăcerea de a discuta astăzi cu Apostol Alexandra. Colega noastră spune că își dorește să se dezvolte din ce în ce mai mult, să avanseze pe plan profesional, dar și să găsească cele mai bune soluții pentru diferite situații.


Iată care sunt răspunsurile Biancăi la întrebările scurtului nostru interviu!
Fiind la începutul acestui interviu, dorim să oferim câteva curiozități despre tine celor care citesc aceste rânduri. Din acest motiv te rugăm să ne prezinți în câteva cuvinte care sunt planurile de viitor, dorințele, dar și pasiunile pe care le ai.

"În viitror îmi doresc să avansez în cadrul companiei, dar și la îndeplinirea sarcinilor zilnice în cel mai scurt timp posibil."


Care sunt valorile după care te ghidezi?

"Valorile după care mă ghidez în viață sunt reprezentate prin perseverența, ambiția și entuziasmul."


Toți am avut și avem parte de zile mai puțin productive. Cum reușești să îți găsești motivația în astfel de situații?

"Când am o zi mai puțin productivă încerc să nu mă demoralizez, să găsesc greșelile pe care le-am făcut, să găsesc soluții, iar a doua zi să fiu mai bună."


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

"Pentru mine succesul este o stare de bine amestecată cu entuziasm. Succesul înseamnă cunoașterea calităților personale și încrederea în ele.

Atingerea unui obiectiv."


Care a fost cel mai emoționant apel de care ai avut parte?

"Cel mai emoționant moment a fost atunci când am telefonat unei doamne mai în vârstă care mi-a mulțumit pentru faptul că am apelat-o și am avut răbdare să o ascult."


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

"Cele mai importante principii pentru a fi un bun vânzător sunt: încrederea, atitudinea pozitivă, umorul."


Cum definești experiența ta Consilo?

"În Consilo am învățat să fac față provocărilor, să îmi doresc să evoluez mai mult și să dau tot ce e mai bun din mine pentru a ajunge unde mi-am propus."


Deoarece suntem la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

"Consider că poți avea succes în acest domeniu, important este să îți facă plăcere ceea  ce faci, să fii determinat și să îți dorești să ajungi întotdeauna cel mai bun."


Muțumim, Alexandra pentru timpul acordat și îți urăm spor la cât mai multe vânzări și mult succes în tot ceea ce dorești să realizezi!


Îți dorești un loc de muncă într-o echipă de oameni ambițioși și dornici să împărtășească cu tine tot ceea ce au învățat de-a lungul timpului?  Hai în echipa Consilo WEB, poți aplica chiar aici pentru postul de Consultant Telesales oferit în unul dintre punctele noastre de lucru din Sibiu sau Deva:  https://www.consilo.ro/recrutare.


40 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page