top of page
Search
  • Writer's pictureConsilo

Echipa Consilo WEB - Bogdan Negulei

Revenim astăzi cu un nou interviu, prezentând o altă persoană valoroasă a echipei noastre de profesioniști!


Avem plăcerea de a povesti astăzi cu Negulei Bogdan. Colegul nostru se descrie ca fiind o persoană foarte ambițioasă. Datorită dorinței lui pentru dezvoltarea personală, a evoluat foarte mult în echipa noastră, iar de la postul de consultant de vânzări, a ajuns la cel de trainer. Bogdan este cel care oferă astăzi cele mai bune sfaturi colegilor noi, celor care sunt la început de drum în compania noastră. 


Vă invităm să descoperiți alături de noi care sunt răspunsurile colegului nostru la întrebările acestui interviu!
Dorim să ne dezvălui puțin despre tine, despre pasiuni, dorințe, dar și despre planurile pe care le ai pentru viitor.

“Salut! Sunt Bogdan, am 22 de ani și multă ambiție. Îmbrățisez schimbarea și iubesc dezvoltarea personală. Scopul care mă propulsează zilnic este ca până la vârsta de 30 de ani să conduc o echipă minunată, formată din oameni extraordinari și să ating pragul de 1 milion de euro cifra de afaceri.”


Care sunt valorile după care te ghidezi?

“Din sistemul meu de valori personale fac parte: responsabilitatea, energia, aventura, abundența, perseverența, entuziasmul, puterea, banii și empatia.”


Ce reprezintă pentru tine SUCCESUL?

“Dacă observi zilnic o nouă șansă și înțelegi cum trebuie să apreciezi fiecare reușită, oricât de mică și o privești ca pe o treaptă spre propriul scop, înseamnă că ai succes. Iar dacă privești scopul tau cu ochii larg deschiși și cu sufletul împăcat, cu siguranță o să îl atingi.”


După părerea ta, care sunt cele mai importante 3 principii pentru a deveni un bun vânzător?

“Răbdare, perseverență și persuasiune; sunt cele 3 cuvinte cheie atunci când vine vorba de vânzări. Dacă reușești să te pui în echilibru cu aceste 3 elemente, o să reușești.”


Care crezi că sunt cele mai mari provocări în acest domeniu?

“Sunt multe provocări în acest domeniu și din acest motiv îl iubesc. Unele dintre cele mai mari provocări de care m-am lovit până acum sunt reprezentate de faptul că trebuie să ai foarte multă răbdare și să fii perseverent când nu e tocmai foarte confortabil.”


Atunci când treci printr-o perioadă mai slabă, cum rămâi motivat pentru a obţine ceea ce îți dorești?

“Obsesie! Eu sunt obsedat de rezultatele și scopurile mele și trebuie să fie mereu cum îmi doresc eu, cu orice preț. Cu cât este situația mai dificilă, cu atât mă ambiționez mai tare și un principiu foarte important este următorul:” Când îți vine să renunți, amintește-ți de ce ai început!””


Dorim să ne prezinți pe scurt experiența ta Consilo.

“Pot spune că m-am dezvoltat foarte mult, atât personal, cât și profesional de cât timp fac parte din familia Consilo. Și spun familie pentru că aici am găsit sprijin, înțelegere, ajutor și foarte multă inspirație, poate în unele din cele mai grele momente, iar pentru asta țin să le mulțumesc tuturor colegilor și în mod special lui Mihai Dancilă și lui Ciprian Bărbat pentru tot ce au facut până acum pentru mine. Un loc special îl ocupă Daniela Cotoară pentru răbdarea de care a dat dovadă atunci când am venit în echipa ei.”


Deoarece suntem la finalul acestui scurt interviu, te rugăm să transmiți câteva cuvinte celor care citesc aceste rânduri, dar și celor care își doresc o carieră de succes în acest domeniu.

“Dacă îți dorești o schimbare, ești o persoană energică și vrei să vi cu drag la job, să evoluezi și să faci parte dintr-un colectiv tânăr și dinamic, poți încerca la Consilo!”


Muțumim, Bogdan pentru timpul acordat. Echipa Consilo WEB îți urează mult succes în continuare pentru a realiza tot ceea ce ți-ai propus!


Hai și tu în echipa Consilo WEB, poți aplica chiar aici:https://www.consilo.ro/recrutare pentru postul de Consultant Telesales oferit în unul dintre punctele noastre de lucru din Sibiu sau Deva.

158 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page