POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Introducere:

Parlamentul European și Consiliul au adoptat, în data de 27 aprilie 2016, Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor - RGPD).

 

Regulamentul (UE) 2016/679 a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii L119 din 4 mai 2016, iar prevederile lui vor fi direct aplicabile în toate statele membre ale Uniunii Europene, începând cu data de 25 mai 2018.

 

Regulamentul (UE) 2016/679 impune un set unic de reguli în materia protecţiei datelor cu caracter personal, înlocuind Directiva 95/46/CE și, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001.

Noutati

Regulamentul (UE) 2016/679 pune accent pe transparența faţă de persoana vizată și responsabilizarea operatorului de date faţă de modul în care prelucrează datele cu caracter personal.

 

Regulamentul (UE) 2016/679 stabilește o serie de garanţii specifice pentru a proteja cât mai eficient viaa privată a minorilor, în special în mediul on-line.

 

Regulamentul (UE) 2016/679 consolidează drepturile garantate persoanelor vizate și introduce noi drepturi: dreptul de a fi uitat, dreptul la portabilitatea datelor și dreptul la restricţionarea prelucrării.

 

Regulamentul (UE) 2016/679 introduce sancţiuni severe, pâna la 10 – 20 milioane de euro sau între 2% și 4% din cifra de afaceri la nivel internaţional, pentru operatorii din sectorul privat.

 

Informarea corecta a utilizatorilor acestui site ( www.consilo.ro) reprezinta un punct important pentru noi  , asa ca o sa-ti explicam ce date colectam de la utilizatorii nostrii, in ce scop sunt folosite si care sunt drepturile referitoare la protectia datelor cu caracte personal.

Ce reprezinta datele personale?

Orice data despre o persoana fizica care poate duce la indentificarea persoanei respective.

Cum sunt folosite datele cu caracter personal?

Acestea  sunt folosite doar cu acordul utilizatorului . 

 

Tipurile de date pe care noi le colectam sunt :

Adresa de email :

 

Aceasta va fi folosita pentru e-mail-uri referitoare la serviciile noastre cat si pentru  promovarea articolelor publicate pe acest site.

 

Nume si prenume :

 

Folosim aceste date pentru personalizarea email-urilor pe care le primesti de la noi .

 

Numar de telefon :

 

Cu scopul de-a te contacta in cazul in care iti exprimi interesul pentru o eventuala colaborare.

 

Solicita stergerea datelor tale

In orice moment poti solicita stergerea datelor tale cu,caracter personal solicitand acest lucru in formularul de mai jos :

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale personale catre terte parti.

Singurele date despre utilizatorii acestui site,la care terte parti au acces sunt agregate si anonimizate,pe baza carora utilizatorii nu pot fi indentificati.

Platforma Wix.com

Site-ul www.consilo.ro este dezvoltat pe platforma www.wix.com datele cu,caracter personale sunt in permanenta in siguranta, platforma fiind actualizata cu normele GDPR .

 

Detalii despre politica de confidentialiate ale platformei WIX: 

 

https://www.wix.com/about/privacy