top of page

Training

Oferiți echipelor dumneavoastră un impact important în dezvoltarea competențelor de vânzări, și suport clienți.  În cadrul programelor de training oferite folosim exemple de situații întâlnite înbusiness-urile din Romania. 

Consultanță

Cu o experiență de peste 10 ani în managementul vânzărilor, îți propunem un concept eficient de consultanță prin intermediul căruia antrenam competențele echipelor tale de vânzări, direct în câmpul de luptă.

Acțiunile noastre se desfășoară în cadrul echipelor tale de vânzări astfel încât să putem să identificăm corect acțiunile vânzătorilor cât și feedback-ul clienților. Fiecare sesiune se finalizează cu un plan specific, ce are ca rol îmbunătățirea performanțelor. Costurile noastre sunt bazate pe succes.

Așa cum spune și motto-ul nostru, Friends in business, dorința noastră este ca relația dintre noi, afacerea ta și client să fie una cât se poate de pozitivă.

Simulări de business

Participanții sunt puși față în față cu situații concrete în care trebuie să își pună la încercare abilitățile de management eficient al unei afaceri sau al unui segment din ea. Este un instrument esențial prin care participanții își testează limitele și învață să ducă la bun sfârșit un task antreprenorial într-un mediu controlat. În cadrul unor astfel de programe,  performanțele participanților sunt evaluate de specialiști și primesc feedback și consultanță în timp real.

Assesment Center

Pentru câteva zile, participanții sunt introduși într-un mediu nou unde se lucrează pe scenarii în care ei trebuie să își folosească abilitățile, calitățile și competențele în diferite situații care pot apărea într-o zi de lucru. Acest tip de evaluare este folosit atât în recrutare, mai ales pentru pozițiile de management, cât și în training pentru dezvoltarea sau antrenarea țintită a unor competențe în echipe.

Please reload

bottom of page